Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Heerlijk genieten met de feestdagen

RCN de Potten

Wat leuk dat je de feestdagen doorbrengt op RCN Vakantiepark de Potten. We maken je verblijf graag nóg feestelijker. Bekijk hieronder de openingstijden van onze horeca, onze broodjesservice en gourmetten in je bungalow.

Vanwege de COVID-19 maatregelen is er geen recreatieprogramma, in de buitenlucht kunnen wel dingen georganiseerd worden, die kinderen op zichzelf kunnen doen.

Vanaf heden is de wifi gratis.

Dit jaar is er een landelijk vuurwerkverbod. Het afsteken van vuurwerk op ons park is niet toegestaan. Uitzondering zijn sterretjes *

* In het Noorden van Nederland, en dus ook in onze omgeving, is het traditie om op Oudejaarsdag carbid te schieten. Dit gebeurt doorgaans overdag. Je kunt hiervan enige geluiden meekrijgen.

 

Maak je kerstvakantie nog leuker
Op RCN de Potten
Restaurant de Potten

Restaurant de Potten

In de kerstvakantie is onze brasserie gesloten. Op 18 t/m 20 en 27 december en op 2 en 3 januari bieden wij via de snackbar, een afhaalmogelijkheid. Deze is van 17.00 t/m 20.00 uur geopend.

Broodjesservice

Broodjesservice

Via de receptie kun je verse broodjes bestellen. Geef je bestelling één dag van tevoren voor 17.00 uur door aan de receptie, en de broodjes liggen de volgende dag vanaf 09.00 uur voor je klaar!
In het weekend, op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag , en op Nieuwjaardag is er geen broodjesservice. Bij aankomst ontvang je een bestelformulier met verdere informatie!

Volledig verzorgde gourmet

Volledig verzorgde gourmet

Samen met AZ Partyservice kunnen wij een compleet gourmet verzorgen in je accommodatie vanaf 2 personen. Je wordt volledig verzorgd, alles wordt bezorgd en de vuile vaat mag met ons mee.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail