Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Heerlijk genieten met de feestdagen

RCN de Potten

Wat leuk dat je de feestdagen doorbrengt op RCN Vakantiepark de Potten. We maken je verblijf graag nóg feestelijker. Bekijk hieronder de openingstijden van onze horeca, onze broodjesservice en gourmetten in je bungalow.

Dit jaar is er een landelijk vuurwerkverbod. Het afsteken van vuurwerk op ons park is niet toegestaan. Uitzondering zijn sterretjes.*

*In het Noorden van Nederland is het traditie om op Oudejaarsdag carbid te schieten. Dit gebeurt doorgaans overdag. Je kunt hiervan enige geluiden meekrijgen.

Maak je kerstvakantie nog leuker
Op RCN de Potten
Brasserie de Potten

Brasserie de Potten

Onze brasserie is i.v.m. de coronamaatregelen helaas gesloten. We bieden tussen 12.00 en 17.00 afhaal- en bezorgmogelijkheden! Benieuwd naar de menukaart? Klik dan hier!

Schaatsbaan de Potten

Schaatsbaan de Potten

Tot en met 9 januari staat er een echte (kinder)schaatsbaan op het park! De baan is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Let op, i.v.m. de genomen coronamaatregelen is de baan alleen toegankelijk voor kinderen t/m 17 jaar. Toeschouwers zijn welkom, maar max. 2 personen bij elkaar, en deze weer op minimaal 2 meter afstand van andere toeschouwers.

 

Broodjesservice

Broodjesservice

Via de receptie kun je verse broodjes bestellen. Geef je bestelling één dag van tevoren voor 17.00 uur door op de receptie, en de broodjes liggen de volgende dag vanaf 09.00 uur voor je klaar.


*Op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag is er geen broodjesservice.

Volledig verzorgde gourmet

Volledig verzorgde gourmet

Wil je gezellig in je vakantiewoning gourmetten? Wij kunnen een compleet verzorgde gourmet voor je verzorgen. Alles wordt bezorgd en de vuile vaat mag met ons mee.

Oliebollen!

Oliebollen!

Heb jij ook weer zin in al die oliebollen rond oud&nieuw? Gedurende de kerstvakantie verkopen we bij de schaatsbaan huisgemaakte oliebollen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail