Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Roggeberg

Kom je op vakantie bij RCN de Roggeberg dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Roggeberg ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Roggeberg heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • Mondkapjes in publieke binnenruimtes (zoals receptie, sanitair gebouw en recreatieruimte) zijn vanaf 13 jaar verplicht.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Roggeberg

Aankomst

Alle gasten kunnen zich op de aankomst dag aanmelden bij de receptie vanaf 15.00 uur.

Wanneer je kenteken van je auto nog niet bekend is bij ons, verzoeken we je dit vooraf aan ons door te geven via de mijnrcn omgeving of ons te mailen op receptie-roggeberg@rcn.nl.

 

Verblijf op het park

Voor de Wifi kun je inloggen met je reserveringsnummer en mailadres, zoals bekend bij ons.  Je kunt inloggen met één (vast) apparaat.  Bij onze horeca voorziening is gratis inloggen altijd mogelijk.  In je mijnrcn omgeving en op je bevestiging staat het reserveringsnummer. Dit nummer begint met 2015.

Het ontvangen van bezoek is toegestaan, mits de bezoekers zich houden aan alle geldende maatregelen.

 

Kamperen

De sanitair gebouwen op ons park zijn weer open. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot schoonmaak. Er mogen een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken.  

Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

De voorschriften zijn ter plaatse duidelijk aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. 

 

TIP: Doorgaans zijn de piekmomenten in de sanitair gebouwen tussen 8.00-10.00 en 19.00-21.00 uur. Probeer deze piekmomenten te vermijden en doe de afwas als het kan bij je kampeerplaats.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Roggeberg? Een gezelschap tijdens het verblijf in een accommodatie mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Ben je een gezin van meer dan 4 personen uit hetzelfde huishouden? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. We vragen je bij vertrek het gehuurde bedlinnen en handdoekpakketten in de container  in onze wasserette op het centrale plein achter te laten.

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon per gezin naar binnen en maximaal 3 personen. In de voorpretmail, welke we je voor je verblijf sturen,  vind je de informatie over de aankomstprocedure.

Faciliteiten

Faciliteiten

De speeltuinen en tennisbanen zijn geopend op ons park.  

“Et Stoefzaand” is open van 10.30 tot 16.30 uur met een maximum van 30 personen.

 

Meer informatie over de animatie, zwemmen en de horeca op ons park vind je hieronder op de pagina.

Indoorspeeltuin 'Et Stoefzaand'

Indoorspeeltuin 'Et Stoefzaand'

De indoorspeeltuin is dagelijks geopend van 10:30 tot 16:30. Dat betekent uren speelplezier voor de kids! Zit de deur nog op slot, de receptie doet deze graag voor je open. 

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Brood & Snack

Brood & Snack

Openingstijden:

8.00 – 10.00 uur voor het afhalen van verse broodjes

12.00 – 20.00 uur voor het afhalen van snacks

17.00 – 20.00 uur voor het afhalen van menu’s

Op dinsdag gesloten

 

 

 

Brasserie en terras

Brasserie en terras

De horeca is gesloten, met uitzondering van de snackbar. In ieder geval t/m 25 oktober zal er een afhaalservice gerealiseerd worden. 

Zwemmen
Maatregelen openluchtzwembad en binnenzwembad
Binnenzwembad

Binnenzwembad

Overdekte zwembad de boekhorst is weer te bezoeken in de recreatieve uren. De 1.5 meter geldt niet in het water, daarbuiten wel. Als het te druk wordt in het zwembad worden bezoekers niet meer toegelaten. Klik hier voor de openingstijden. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail