Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Roggeberg

Kom je op vakantie bij RCN de Roggeberg dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Roggeberg ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Roggeberg heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Roggeberg

Aankomst

Vóór aankomst bellen we je om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt.

 

Verblijf op het park

Voor alle gasten geldt dat de WiFi op ons park tot 1 juli gratis is. 
Het ontvangen van bezoek is tot 1 juni niet toegestaan.

 

Kamperen

Kampeerders zijn op dit moment welkom als ze zelfvoorzienend zijn in hun sanitair. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

 

Vanaf 1 juli zijn de sanitair gebouwen op ons park weer open. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Roggeberg? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen en handdoekpakketten in onze wasserette op het centrale plein achter te laten.

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon per gezin naar binnen. Kom je vóor 1 juni op ons park aan? Dan bellen we je vooraf om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaatst komt. Op deze manier hoef je bij aankomst niet langs de receptie en voorkomen we een te volle receptie.

Faciliteiten

Faciliteiten

De speeltuinen en tennisbanen zijn geopend op ons park. Vanaf 5 juli zullen er weer vakantiekerkdiensten worden georganiseerd met een maximum van 100 personen. De indoorspeeltuin “Et Stoefzaand” gaat vooralsnog weer open op 3 juli 2020.

 

Waterspeelparadijs gesloten, heropening op 1 juli. Meer informatie over de animatie, zwemmen en de horeca op ons park vind je hieronder op de pagina.

Animatie

Animatie

Voor de kinderen hebben we leuke afhaalactiviteiten, deze kun je bestellen via t.vanroon@rcn.nl. Tim maakt een afspraak met jullie voor het afhalen of bezorgen. Ook kunnen kinderen zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas. Via de Facebookpagina van de Roggeberg worden leuke activiteiten gedeeld om zelf te doen. 

 

Vanaf 5 juli zullen er weer recreatieactiviteiten op het park worden aangeboden. 

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

De afhaalservice is mogelijk via de 'Brood & snack'. Bestellen kan telefonisch via 088-1665229. Ons smulassortiment ontvang je bij aankomst op het park.

 

's Ochtends trek in verse broodjes? Ook deze kan je afhalen bij de 'Brood & snack'. Kijk voor de actuele openingstijden in onze app.

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Brasserie: Geopend vanaf 1 juni. Vooraf een tafel reserveren (met maximaal 4 personen of met eigen gezin) is noodzakelijk en kan via de RCN app. Er zijn 2 reserveringstijden mogelijk; om 17.00 uur (tot 19.00 uur) of om 19.00 uur (tot 21.00 uur).

Terras: Voordat je plaats neemt graag eerst even melden bij één van de horecamedewerkers.

Zwemmen
Maatregelen openluchtzwembad en binnenzwembad
Openluchtzwembad

Openluchtzwembad

Het openluchtzwembad 'Het Bosbad' is vooralsnog gesloten tot 29 mei.

Binnenzwembad

Binnenzwembad

Voor het binnenzwembad 'de Boekhorst' (extern) wordt er nog gekeken naar mogelijke oplossingen om alsnog de deuren te kunnen openen binnen de richtlijnen van het RIVM.

Waterspeelparadijs

Waterspeelparadijs

Het waterspeelparadijs is momenteel gesloten. De heropening staat gepland op 1 juli 2020: wij zijn druk bezig om een geheel nieuw Alex en Sammy spetterparadijs te realiseren!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail