#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Jagerstee

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Jagerstee

Kom je op vakantie bij RCN de Jagerstee dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Jagerstee ervaart, maken het juist een ideale bestemming maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Jagerstee heeft getroffen voor een veilige vakantie

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Jagerstee

Aankomst

Onze receptie is geopend. Er kan maximaal 1 persoon per huishouden naar binnen. Voor aankomst ontvang je een e-mail met alle aankomstinformatie.  

 

Kamperen

Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.


Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te vergroten hebben wij extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om het aantal gebruikers per sanitairgebouw te beperken en de 1,5 meter afstand mogelijk te maken binnen onze sanitairgebouwen. De voorschriften worden duidelijk bij ieder sanitairgebouw gecommuniceerd. Denk hierbij aan toiletten, douches en wastafels om-en-om afsluiten, markeringen op de vloer, verplichte looproutes en aparte deuren voor in- en uitgang. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

TIP: Doorgaans zijn de piekmomenten in de sanitair gebouwen tussen 8.00-10.00 en 19.00-21.00 uur. Probeer deze piekmomenten te vermijden. 

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Jagerstee? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats bij de wasserette in te leveren.

 

Faciliteiten open

De verschillende faciliteiten zijn open of gaan open met bijbehorende maatregelen

 • Wasserette
 • Fietsverhuur
 • Buitenspeeltuinen (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregel)
 • Indoor speeltuin is geopend
 • Minigolf (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregel | maximaal 3 gezinnen op de baan)
 • Skelterbaan


Maatregelen voor de animatie en de horeca op ons park vind je apart hieronder.

 

De receptie

De receptie

 • De receptie is geopend.
 • Heb je een vraag, je kunt deze ook stellen via de app of ons WhatsApp nummer: +316 202 125 30.
Activiteiten
Minigolf

Minigolf

Geopend. Hier geldt de 1,5 meter maatregel voor iedereen boven de 12 jaar. Buiten gezinssituaties is groepsvorming van meer dan 2 personen niet toegestaan. 

Horeca
Afhaal | bezorgen

Afhaal | bezorgen

Tijdens jouw verblijf kun je eten afhalen in de snackbar.  Nieuwsgierig wat we allemaal hebben, ons smulassortiment ontvang je bij aankomst op het park. Ook kun je pizza laten bezorgen. De actuele openingstijden zie je hier.

Bestellingen  kan momenteel ook telefonisch via
+318 816 654 06.

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Graag verwelkomen we jou bij brasserie de Jagerstee. Binnen ben je welkom met een geldig coronatoegangsbewijs. Buiten op ons terras is dit niet nodig.
Wij willen je vragen om van te voren te