Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Jagerstee

Kom je op vakantie bij RCN de Jagerstee dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Jagerstee ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Jagerstee heeft getroffen voor een veilige vakantie

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Jagerstee

Aankomst

Vóór aankomst bellen we je om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt. Houdt ook het kenteken bij de hand.

 

Verblijf op het park

Voor alle gasten geldt dat de WiFi op ons park tot 1 juli gratis is. 
Het ontvangen van bezoek is tot 1 juni niet toegestaan.

 

Kamperen

Kampeerders zijn op dit moment welkom als ze zelfvoorzienend zijn in hun sanitair. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

 

Vanaf 1 juli zijn de sanitairgebouwen op ons park weer open. Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te vergroten hebben wij extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om het aantal gebruikers per sanitairgebouw te beperken en de 1,5 meter afstand mogelijk te maken binnen onze sanitairgebouwen. De voorschriften worden duidelijk bij ieder sanitairgebouw gecommuniceerd. Denk hierbij aan toiletten, douches en wastafels om-en-om afsluiten, markeringen op de vloer, verplichte looproutes en aparte deuren voor in- en uitgang. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

TIP: Doorgaans zijn de piekmomenten in de sanitair gebouwen tussen 8.00-10.00 en 19.00-21.00 uur. Probeer deze piekmomenten te vermijden. 

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Jagerstee? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats bij de wasserette in te leveren.

 

Faciliteiten open

De verschillende faciliteiten zijn open of gaan open met bijbehorende maatregelen

 • Wasserette
 • Fietsverhuur
 • Buitenspeeltuinen (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Midgetgolfbaan (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen | maximaal 3 gezinnen op de baan)
 • Zwembad ( Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van ouders , 1,5 meter maatregelen) Het water moet minimaal 18 graden zijn.

Vanaf juli zijn onderstaande faciliteiten op ons park geopend:

 • Indoor SpeelRuimte (Vanaf 3 juli | Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Vakantiekerkdiensten (Vanaf 5 juli | Maximaal 100 personen | Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)


Maatregelen voor de animatie, openluchtzwembad en de horeca op ons park vind je apart hieronder.

 

Maatregelen openluchtzwembad

Wat doet de Jagerstee om veilig het zwembad te kunnen gebruiken?

Ons zwembad is momenteel geopend.

Van 09.00 tot 10.00 uur is 50 + zwemmen, rekeninghoudend met de 1,5 meter maatregel. Om dit mogelijk te maken is er eenrichtingverkeer ingesteld.

 

Tussen 10.00 en 17.00 uur is zwemmen alleen toegankelijk voor kinderen tot 13 jaar. Voor hen geldt geen 1,5 meter maatregel. Ouders/verzorgers houden wel toezicht (vanaf de kant, waar natuurlijk wel een boekje gelezen mag worden). De maximale capaciteit is 25 personen in het water.

 

Als kinderen bij het zwembad komen mogen ze maximaal 1 uur zwemmen indien er meerdere aan het wachten zijn. Een medewerker zal hierover het toezicht houden maar deze medewerker houdt geen toezicht op de kinderen in het zwembad.

De ouders moeten zelf wel zoals gezegd toezicht houden op hun kinderen.

 

 

 

 

 

Animatie

Animatie

Voor de kinderen hebben we leuke doe paketten die afgehaald kunnen worden bij de receptie. Ook kunnen kinderen zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas. Via de Facebookpagina van de Jagerstee worden ook leuke activiteiten gedeeld om zelf te doen. Vanaf 4 juli zullen er weer recreatieactiviteiten op het park worden aangeboden. 

De receptie

De receptie

 • De receptie is geopend.
 • Voor vragen adviseren wij je te mailen of gebruik te maken van ons WhatsApp nummer: 0620212530.
 • Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. Vóór aankomst bellen we je om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt, het is daarom niet nodig om je aan te melden bij de receptie.
Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal

Afhaal

De snackbar is dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Bestellen kan momenteel ook telefonisch via 088-1665406. Ons smulassortiment ontvang je bij aankomst op het park. 

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Brasserie: De Brasserie isgeopend vanaf 2 juni. Het is verplicht om vooraf een tafel te reserveren via de RCN app. Er zijn 2 reserveringstijden mogelijk; om 17.00 uur (tot 19.00 uur) of om 19.00 uur (tot 21.00 uur) 

Terras: Er is een aangepaste vorm van bedienen op het terras. Voordat je plaats neemt graag eerst even melden bij één van de horecamedewerkers.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86, 8162 NR Epe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail