Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatieprogramma bij RCN

Kinderpret!

Op alle RCN Vakantieparken worden tijdens de vakanties de leukste activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van dansen tot speuren met Club Sammy en van sporten tot knutselen. 

Benieuwd wat er te doen is op de vakantieparken? Hier krijg je een indruk van de activiteiten die gedurende het seizoen op de verschillende RCN parken georganiseerd worden. Het recreatieprogramma kan per park verschillen.

 

Binnen en buiten de vakantieperiodes kunnen kinderen zelfstandig op pad met de Kruimelpadpas. Nieuwsgierig naar het Kruimelpad avontuur? Kijk hier wat je te wachten staat.

Club Sammy

Club Sammy

Sammy, Alex en Emma beleven samen de tofste avonturen en nemen jou daar graag in mee! Samen gaan ze op avontuur over het park, ze zoeken nog veel meer speurneuzen en kunnen jouw hulp goed

De Kruimelpadclub

De Kruimelpadclub

Voor echte ontdekkingsreizigers is er de RCN Kruimelpadclub. Samen met Club Sammy ga je op pad om allerlei spannende avonturen te beleven en opdrachten te doen. Wordt een echte Kruimelheld!

Knutselclub

Knutselclub

Creatievelingen zullen zich bij RCN niet vervelen! Bij de knutselclub maak je de allermooiste kunstwerken. Je kunt er kleuren met wasco, maar ook schilderen of lekker kliederen met vingerverf. Of maak een mooi kunstwerk voor papa of mama... Wat we knutselen is iedere dag weer een verrassing.

 

Sport en spel

Sport en spel

Vakantie betekent dat je de hele dag kunt spelen! Daarom worden er op alle vakantieparken speel- en sportactiviteiten georganiseerd, voor jong en oud. Er is elke dag wat nieuws te doen voor de hele familie!

Peuterpret

Peuterpret

Speciaal voor onze jongste gasten hebben we peuterpret! Dit is een activiteit voor kinderen tot en met 5 jaar oud. Er komen leuke spelletjes aan bod die ook nog educatief zijn. Denk aan voorleesverhaaltjes, vingerverven en nog veel meer. 

Shows

Shows

In de zomervakantie zijn er regelmatig dans-, theater-,  en dinnershows. Leuk voor iedereen, jong en oud! Of doe mee met een van de spelshows, denk aan: "Ik hou van Holland" of "Wie ben ik?".

Fun2Dance

Fun2Dance

Maakt dansen jou ook zo vrolijk? Als muziek- en dansliefhebber val je met je neus in de boter. Tijdens Fun2Dance gaan kinderen én ouders helemaal uit hun dak op de allerleukste hits! Het recreatieteam studeert regelmatig nieuwe dansjes in en dansen lekker met je mee, buiten in de zon, binnen in de recreatiezaal en soms zelfs in het zwembad; niets is te gek tijdens Fun2Dance!