#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Schotsman
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

RCN de Schotsman

praktische informatie

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen bij RCN de Schotsman. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de gang van zaken op het park. 

Route-informatie 
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland

Route naar het park 
Bereikbaarheid OV   

Parkeren

op het park

KAMPEERPLAATS

De kampeervelden zijn autovrij. Alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan met de auto het veld op te rijden. Nabij het kampeerveld zijn parkeerplaatsen. 

VERHUUR

Je mag één auto per accommodatie op ons park parkeren, de andere auto kan op de centrale parkeerplaats voor de slagboom gezet worden.

Accommodaties voor 6 personen of meer mogen twee auto's dichtbij de accommodatie parkeren. 

 

 

 

Ga voor vertrek naar je persoonlijke MijnRCN en vul hier jouw kenteken in. Bij aankomst kun je dan direct ons park oprijden.

 

Aankomst en vertrek

Belangrijke informatie

KAMPEERPLEK

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

KAMPEERPLEK met prive sanitair

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 11.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

De kampeerplaats 
Per plaats zijn 7 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Op onze kampeerplaatsen mag het volgende geplaatst worden:

  • Eén bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent.
  • Voor een camper hebben we specifieke camperplaatsen.
  • Naast het hoofdkampeermiddel mogen maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden. M.u.v. RCN Topperhoedje hier mag maximaal 1 klein tentje worden geplaatst.  Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

VERHUUR

Op de afgesproken aankomstdag kun je vanaf 15.00 uur inchecken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Eindschoonmaak 

De eindschoonmaak bij het huren van een accommodatie zit vanaf 2022 inbegrepen in de verhuurprijs. Er zijn een aantal uitzonderingen, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

 

Plaatsinginstructie kampeermiddel

Plaatsinginstructie kampeermiddel

  • De ingang van al je kampeermiddelen zijn gericht op het veld.
  • Met de as in het midden van de plaats (nummerpaaltje).
  • As niet verder dan 1 meter voor het nummerpaaltje.
  • Je mag tot 30 m2 bebouwen.
  • Je dient wanneer er een stroomkast op je plaats aanwezig is, deze toegankelijk te laten.
  • Ook het stroompaaltje moet zichtbaar en toegankelijk zijn.

Goed om te weten

Voor een heerlijk verblijf

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een van de parkeerterrein(en) buiten de slagbomen. 

Huisdieren
Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 2 per plaats).  Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht, per dier. Een 2e huisdier is op aanvraag toegestaan. Bij RCN de Noordster, RCN Topperhoedje en RCN de Schotsman is een tweede huisdier standaard toegestaan.

In accommodaties alleen van toepassing wanneer deze staat aangegeven als huisdiertoegankelijk. Ook zijn er op onze parken huisdiervrije kampeervelden. Op de plattegrond staat aangegeven op welke kampeervelden huisdieren zijn toegestaan.

Betalingsmogelijkheden op het park
Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook creditcards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten). Wil je een snellere verbinding, probeer dan het premium WiFi-pakket. Bekijk hier hoe het werkt.

Wat is er te doen?

Wij laten grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven, bekijk hiervoor ons faciliteitenoverzicht. Op zoek naar leuke tips in de omgeving? Bij de receptie helpen wij je graag!

RCN-App

RCN-App

Kom je vakantie vieren op een RCN Vakantiepark? Download dan de app voor o.a. actuele openingstijden, recreatieprogramma, tips in de omgeving en de menukaart van de snackbar en Brasserie.

RCN Vrienden Voordeel

RCN Vrienden Voordeel

Als trouwe gast van RCN spaar jij met het RCN Vrienden Voordeel voor mooie korting op je vakantie. En voor leuke specials en voordelen tijdens jouw verblijf op ons park. Bekijk in MijnRCN welke