#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Schotsman
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Schotsman

Kom je op vakantie bij RCN de Schotsman dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Schotsman vindt, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Schotsman heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Schotsman

Aankomst
De receptie is geopend voor vragen. Om drukte bij de receptie te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met maximaal 1 persoon de ruimte te betreden. 

Kamperen

Kamperen is mogelijk. De sanitair gebouwen zijn geopend. 

 

 

De receptie

De receptie

Inchecken? Alles ligt al klaar in de accommodatie. Bij vertrek mag de sleutel in de daarvoor bestemde brievenbus bij de hoofdingang van de plaza.

 

De receptie is geopend voor noodzakelijke vragen. Overige vragen ontvangen wij graag per mail: schotsman@rcn.nl. Om drukte te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met max. 1 persoon de ruimte te betreden. 

 

Voor storingen zijn wij bereikbaar via: 088 166 5950.

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast het binnenzwembad is de fitness ruimte, de tennisbanen en de fietsverhuur geopend. Ook is er (in de weekenden) recreatie aanwezig, bekijk het recreatieprogramma hier.

Horeca

Horeca

Ons terras en de brasserie zijn geopend om te genieten van een lekker kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Ook is het mogelijk friet en snacks af te halen via de Brasserie. Broodjes zijn enkel verkrijgbaar op bestelling, deze zijn te bestellen via Resengo of de RCN-app tot 20:00 uur. (Let op op dinsdag/woensdag/donderdag is er geen broodjes service) 

  • Kijk hier voor de actuele openingstijden of in de RCN-app
Zwemmen

Zwemmen

Het binnenzwembad is voor een max. aantal bezoekers geopend op vertoon van een geldig zwembadbandje (verkrijgbaar via de receptie: €5,- borg per bandje).