Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Watersport op Toppershoedje

Strand en zee in overvloed

Het Noordzeestrand, het Grevelingenmeer en de Brouwersdam zijn ideale locaties om avontuurlijke sporten te ontdekken. Vooral wanneer er een stevige wind staat, kan je je krachten meten met de elementen. Op het strand in een zeilwagen bijvoorbeeld. Of op het water met kitesurfen. Sensationeel is het om een RIB-adventure boottocht mee te maken: met een 250 pk rubberboot de zee op!

Zeilen op het Grevelingenmeer

Zeilen op het Grevelingenmeer

Gegarandeerd plezier, actie, ontspanning en teamwork! In de omgeving van Toppershoedje zijn diverse mogelijkheden om zeilboten te huren of zeillessen te nemen. Op de receptie helpen we je graag op weg.

Kitesurfen

Kitesurfen

Houd je van kitesurfen of wil je het graag leren? Op het strand bij Toppershoedje is enorm breed en uitgestrekt, waardoor er alle ruimte is om de kite onder controle te leren krijgen. Daarnaast is het water bij ondiep (laag tij), wat het leerproces zeker ten goede komt. 

Waterjump

Waterjump

Dit is dé spectaculaire attractie op de Brouwersdam. Een schans van bijna 8 meter hoog met 3 glijbanen waarbij de landing garant staat voor een verfrissende duik in het Grevelingenmeer. 

Strandzeilen of kitebuggyen

Strandzeilen of kitebuggyen

Een van deze activiteiten moet je beslist gedaan hebben tijdens je vakantie aan het strand! Op de prachtige Brouwersdam heb je hier alle ruimte voor!