Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Fietsen langs de kust

Ontdek de mooiste plekjes in de omgeving

De mooiste plekjes in Zuid-Holland ontdek je op de fiets. Hieronder staan een aantal mooie routes voor je uitgestippeld. Liever zelf een route uitstippelen? Dat kan met ANWB Fietsknooppuntenplanner.

Uitgestippelde fietsroutes

In provincie Zuid-Holland

  • Voor de liefhebbers: 100 kilometer fietsen! Goeree-Overflakkee bestond vroeger uit kleine, veroverde eilandjes. Wanneer je goed kijkt zie je de contouren van de eilandjes in de vormen van de polders. De polders en de dijken zijn geliefd bij fietsers, maar het eiland trekt ook veel toeristen die komen voor de waterrecreatie. Ontdek nu de mooie omgeving van RCN Toppershoedje!

  • Ontdek Goeree met Fietsroute De Kwade Hoek. De Kwade Hoek is als dynamisch buitendijks natuurgebied behouden gebleven. De zee heeft hier met eb en vloed nog echt vrij spel. 

  • Ontdek de natuur van Goeree! Via deze 37 kilometer lange route kom je langs te leukste plekken in de natuur. Het Volgerland bijvoorbeeld, waar heel veel vogelsoorten te vinden zijn. Naast vogels heb je ook de kans dat je zeehonden en hazen ziet.

  • Of stel zelf je eigen fietsroute samen met de ANWB Fietsknooppuntenplanner vanaf RCN Toppershoedje.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail