Allround stage

RCN de Roggeberg, Appelscha - Friesland

Ben je op zoek naar een stage waarbij je onderzoek en praktijkervaring kunt combineren? Met supergezellige collega’s en altijd een vakantiegevoel? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage werk je aan een onderzoeksproject én doe je praktijkervaring op binnen ons receptie team. Zo houd je verschillende dashboards up-to-date en verzorg je een stuk administratie, maar handel je ook reserveringen, e-mails en betalingen af. Daarnaast beantwoord jij vragen van gasten en bied je hen een optimale beleving op ons prachtige park.

 

Wat het thema van jouw onderzoeksproject wordt is nader te bepalen. Denk hierbij aan proces optimalisering van front office gastbeleving of productiviteit en efficiëntie monitoren binnen front office, food & beverage en/of facilitaire dienst. Natuurlijk stemmen we dit met jou af aan de hand van jouw interesses en opleidingseisen.

Wie zijn wij?

RCN de Roggeberg in het Friese Appelscha is hét vakantiepark voor jong en oud. Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige en diverse natuur, een ideale omgeving voor fietsers en wandelaars. Het bospark met kronkelende bospaden ligt midden in het beschermde natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar de natuur haar eigen gang gaat. Je komt hier allerlei bosdieren tegen zoals eekhoorn, konijnen en reeën. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten.

Wat vragen wij?

Jij hebt een hart voor hospitality en:

  • volgt een relevante HBO-opleiding, zoals bedrijfskunde, facility management of de hotelschool;
  • werkt graag plan- en projectmatig;
  • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels).

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Het is mogelijk om op het park te verblijven. De stagevergoeding bedraagt € 100,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg (minimaal 20 weken).

RCN-de-Roggeberg-Gretha-Hoofd-receptie

Vragen over deze vacature?

Gretha Luik
Hoofd receptie
Tel. 0516 431 441

RCN de Roggeberg

Vakantiepark in Appelscha | Friesland

roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha

Aan de rand van het Drents-Friese Wold, ligt RCN de Roggeberg. Met een heus klimpalenparcours is de Roggeberg geschikt voor een vakantie vol actie en avontuur. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in dit gebied.

Meer over RCN de Roggeberg
RCN de Roggeberg
Vakantiepark in Appelscha | Friesland
RCN de Roggeberg
Vakantiepark in Appelscha | Friesland
  • Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Alex & Sammy Spetterparadijs
  • Vele fiets- en wandelknooppunten en MTB -routes