Medior Systeembeheerder (38 uur)

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht, Leusden - Utrecht

Ben jij de vernieuwende kracht die we zoeken voor onze ICT-afdeling? Als je op zoek bent naar een veelzijdige rol als netwerk/systeembeheerder binnen de recreatiebranche, dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Jij bent een zelfstandige, communicatief vaardige en innoverende ICT-beheerder die zijn talent wil inzetten en ontwikkelen. Je kerntaak is het beheren en ontwikkelen van servers. Daarnaast biedt je ICT-support aan collega’s op onze vakantieparken en werkt aan leuke innoverende projecten.

Als systeem/netwerkbeheerder ben jij samen met onze partner verantwoordelijk voor de back-ups, continuïteit, veiligheid en ontwikkeling van onze systemen. Daarnaast ben je betrokken bij projecten zoals Microsoft 365, Azure Cloud, Teams en automatisering. Samen met het team werk je in sprints en streef je naar optimale, efficiënte en duurzame bedrijfsprocessen, cruciaal voor de groei van RCN. Af en toe draai je mee in de ICT-bereikbaarheidsdienst voor de parken.

Wie zijn wij?

Onze ICT-afdeling bevindt zich op het RCN Hoofdkantoor in Leusden, samen met verschillende andere afdelingen. Dit wordt je voornaamste werkplek, af en toe vanuit huis werken is ook prima. In de natuur, maar toch goed bereikbaar! Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.
 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, allemaal gelegen op een unieke plek. Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en onze bijdrage aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

Jij:

  • Hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een Windows server/client omgeving
  • Hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding
  • Bent communicatief sterk, servicegerecht en leergierig
  • Hebt een flexibele en energieke werkhouding en neemt regie over je taken

Wat bieden wij jou?

Werken als Systeembeheerder bij RCN is goed voor:

  • Je portemonnee. Een salaris conform CAO Recreatie, dat past bij jouw opleiding en ervaring, tussen €3.300 en €4.300 per maand op basis van 38 uur per week.
  • Inspraak. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.
  • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, teamuitjes en korting op vakantiehuisjes en horeca.
  • Leuke collega’s. Een team waarin we elkaar vertrouwen, met elkaar lachen en respect hebben voor elkaar.
  • Jouw ontwikkeling. Een omgeving waarin ruimte is voor jouw ontwikkeling en talent.
  • Stabiliteit. We bieden een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. En bij wederzijdse tevredenheid ligt er een vast contract in het vooruitzicht.

 

Horen we snel van je?

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden