Stage Project HR - Employer Branding

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ga jij samen met ons werken aan het aantrekken van nieuwe collega’s voor onze vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, door het ontwikkelen van steengoede vacature teksten? Lees dan snel verder!  

Wat ga je doen?

In het kort: Jij gaat onderscheidende vacatureteksten schrijven voor Horeca-, Recreatie-, technische dienst-, schoonmaak- en receptiefuncties voor onze vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

 

Om dit goed te kunnen doen moet je deze doelgroepen écht snappen en precies weten hoe je ze kunt enthousiasmeren om bij RCN te komen werken. Dit betekent dat je in gesprek gaat met collega’s die werkzaam zijn op de betreffende afdelingen op de vakantieparken van RCN, om input te verzamelen over waarom het werken bij RCN zo leuk is en waarin het zich onderscheidt van andere werkplekken. Samen met het HR team ga je een vacaturestijl bepalen om vervolgens jouw schrijverspet op te zetten!

 

Dit project geven we samen met jou vorm, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen binnen deze stage en daarnaast ook echt een mooi en bruikbaar resultaat kunt neerzetten voor RCN. Moet jouw project breder of juist smaller zijn? Of wil je nog meer mee krijgen van werving & selectie bij een organisatie zoals RCN? Het is bespreekbaar!

Wie zijn wij?

Een erkend leerbedrijf, met 18 natuurrijke vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos, maar toch goed bereikbaar. Die bereikbaarheid is handig, want dit hoofdkantoor wordt jouw voornaamste werkplek!

 

Op het hoofdkantoor werk je natuurlijk niet alleen, maar samen met andere stagiaires en je collega’s van onder andere HR, ICT en Marketing. Samen vormen we een team van enthousiaste en betrokken medewerkers die graag hard werken, maar ook van gezelligheid houden!

Wat vragen wij?

Wij vragen van jou dat jij je vol enthousiasme op deze stage stort. Wij zullen je namelijk ook met veel energie begeleiden. Daarnaast:

  • Volg jij een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld in communicatie, HR of vrijetijdsmanagement;
  • Kun jij een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat bieden wij jou?

  • Een stage bij een erkend leerbedrijf, met gediplomeerde stagebegeleiders;
  • Een stage(project) waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en je daadwerkelijk impact maakt op onze prachtige organisatie;
  • Een stage bij een organisatie die écht goed doet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid;
  • De kans om tijdens je stage onze prachtige vakantieparken te bezoeken;
  • Een stagevergoeding van € 100,- per week en tegemoetkoming in de reiskosten.

 

De startdatum en duur van je stage stemmen we met elkaar af. Horen we snel van je?

Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 31 augustus 2022
Foto Aniek

Vragen over deze vacature?

Aniek Stals
Corporate Recruiter
Tel. 0031689935175

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn