Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Hoofd Facilitaire Dienst

RCN de Roggeberg, Appelscha - Friesland

Heb jij een passie voor techniek, schoonmaak én groen, werk je graag buiten in de natuur en ben je op zoek naar een afwisselende, verantwoordelijke en leidinggevende job? Dan willen we jou graag als ons nieuwe hoofd facilitaire dienst, om onze gasten een zorgeloos vakantiegevoel te geven op een tiptop verzorgd vakantiepark. Geen dag is hetzelfde en er heerst altijd een vakantiesfeer!   

Wie zijn wij?

RCN de Roggeberg in het Friese Appelscha is hét vakantiepark voor jong en oud. Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige en diverse natuur, een ideale omgeving voor fietsers en wandelaars. Het bospark met kronkelende bospaden ligt midden in het beschermde natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar de natuur haar eigen gang gaat. Je komt hier allerlei bosdieren tegen zoals eekhoorn, konijnen en reeën. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten.

 

Jouw functie

Als hoofd facilitaire dienst woon je op ons vakantiepark en zorg je samen met jouw team voor de uitvoering van alle taken op het gebied van techniek, schoonmaak en groenvoorziening op het park. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein, het zwembad, het groen en/of de accommodaties, zodat alles er picobello en verzorgd uit ziet.

Je werkzaamheden zijn heel afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoudsplan, bosbeheer en het legionella beheersplan. Is er een noodsituatie of een probleem met ongedierte of onkruidbestrijding? Jij zorgt ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarnaast zorg je voor het beheer van het toiletgebouw. Hieronder valt het aansturen van de schoonmaakmedewerkers en het onderhoud van het toiletgebouw. Ook ben je verantwoordelijk voor het zwembadbeheer en zorgt dat de waterkwaliteit altijd in orde is. Uiteraard houdt je altijd de veiligheidseisen en het budget goed in de gaten. Ook personele zaken horen bij je functie, zoals roostering, contracten en functioneringsgesprekken met je teamleden. Je adviseert de parkmanager en collega’s op het gebied van techniek en groen, bent betrokken bij renovaties en/of nieuwbouwplannen en onderhoudt het contact met leveranciers. Gasten kunnen bij jou altijd terecht met vragen.  

Wat ga je doen?

Om een idee te krijgen van de werkzaamheden een  doorsnee werkdag van Mark: ‘Na het dagoverleg waar de taken worden besproken sjees ik in mijn elektrische wagen over het park om een storing op te lossen. Ondertussen staat het schoonmaakteam klaar om van start te gaan en help ik met het linnen. Ik loop logboeken na en overleg met de parkmanager wat de stand van zaken is. Het onderhoud aan de pompinstallatie plan ik in het systeem en na de lunch maak ik een rondje toiletgebouwen om het werk van de hulpkrachten te beoordelen. Na de koffie begeleid ik een stagiair met zijn opdracht en bekijk het werk van de mannen met de groene vingers.

Al met al een voldane dag met veel afwisseling en leuke uitdagingen om het voor de gasten optimaal te organiseren.  “Gaat niet, kan niet “ staat komt niet in mijn woordenboek voor.'

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken en wonen op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.  

 
Jij: 

 • hebt een brede interesse voor techniek én groen
 • hebtmeerdere jaren ervaring, ook in een leidinggevende rol 
 • kunt goed plannen en organiseren
 • hebt zakelijk inzicht, ook financieel
 • hebteen sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • bent ondernemend, gastgericht en sociaal
 • houdt van orde en netheid
 • hebt minimaal een afgeronde MBO+ / HBO-niveau opleiding, richting techniek/groen, installatie-, elektrotechniek of bouwkunde
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels en/of Duits)  
 • hebt bij voorkeur een EHBO/BHV-diploma (of bent bereid deze te halen)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen  

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Je woont in een dienstwoning op het park. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.  

Hans

Vragen over deze vacature?

Hans Nagelvoort
Parkmanager RCN de Roggeberg
Tel. 088 166 5200

RCN de Roggeberg

Vakantiepark in Appelscha | Friesland

roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha

Aan de rand van het Drents-Friese Wold, ligt RCN de Roggeberg. Met een heus klimpalenparcours is de Roggeberg geschikt voor een vakantie vol actie en avontuur. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in dit gebied.

Meer over RCN de Roggeberg
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail