Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Al een specifiek vakgebied op het oog? Kijk dan snel verder:

Hoofd horeca

RCN le Moulin de la Pique, Belvès - Dordogne

Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar in de campingperiode.
Geniet jij ervan om gasten een ontspannen avondje uit te geven, dan is het gastheerschap/gastvrouwschap van ons restaurant misschien wel wat voor jou. Onze gasten kunnen in ons restaurant genieten van een heerlijk dagmenu of een typisch Franse gerechten à-la-carte.

Jouw functie

Wij verwachten van jou dat je een echte horeca-gastman of gastvrouw bent. Je staat samen met je team klaar voor onze gasten, je hebt aandacht voor hun wensen, hun bestellingen en hun vakantiegenot. Je bent dynamisch, een teamplayer en een natuurlijke leider. Je bent stressbestendig en accuraat. Als horecaverantwoordelijke, ben je de meewerkend voorman van het horecateam. Je voert dus ook zelf de horecawerkzaamheden uit. Je stuurt in samenspraak met de beheerder alle horecamedewerkers aan en zorgt voor een vlekkeloze samenwerking met de keuken.

Wat ga je doen?

Je beheert de voorraad, rekeninghoudend met FIFO en je zorgt voor de naleving van de HACCP- voorschriften. Je denkt proactief mee over omzetverhogende activiteiten, acties en nieuwe producten.

Wie zijn wij?

Op een historisch landgoed in de Dordogne – het groenste deel van Frankrijk – ligt RCN le Moulin de la Pique. De camping in Pays de Belvès biedt een sprookjesachtig decor met de luxe en weelde van een 5-sterrencamping.

Wat vragen wij?

Jij als echte gastheer of gastvrouw bent minimaal 22 jaar jong, hebt meerdere jaren ervaring in de horeca en hebt een sterkt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een representatieve, enthousiaste teamplayer die kennis heeft van minimaal één modern vreemde taal (Frans, Engels of Duits).

Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
Foto Arris Hijkoop

Vragen over deze vacature?

Arris Hijkoop
Parkmanager RCN le Moulin de la Pique
Tel. 0033 671 051 534

RCN le Moulin de la Pique

Camping in Pays de Belvès | Dordorgne

moulin
La Pique, 24170 Pays de Belvès

RCN le Moulin de la Pique ligt in de prachtige, karakteristieke Dordogne. Op de camping vier je vakantie in stijl. Het Franshistorische decor en de uitgebreide, luxe accommodatiemogelijkheden maken je vakantie compleet.

Meer over RCN le Moulin de la Pique
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail