Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

IT professional gezocht

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als applicatiebeheerder binnen de recreatiebranche? Dan is deze vacature iets voor jou!


We zijn op zoek naar een zelfstandige en innoverende applicatiebeheerder die de ICT afdeling van RCN Vakantieparken komt versterken. Je gaat je bezighouden met het verbeteren van ICT processen, verschillende softwarepakketten en je ondersteunt je collega's op de parken. Ook ben je in staat om projecten op te zetten, te begeleiden en tot een succes te maken.

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos en op een paar kilometer afstand van RCN Vakantiepark het Grote Bos. Op ons hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: finance, marketing, ICT, HR, veiligheid, beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Onze gasten beleven bij ons de mooiste vakanties en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. Graag willen we die ultieme natuurbeleving blijven bieden en vinden duurzaamheid belangrijk. We respecteren de natuur op en rondom onze parken en onderhouden onze grond met veel zorg.

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Als ICT professional ben jij de schakel tussen ICT en andere afdelingen binnen RCN. Wensen van andere afdelingen of gasten weet je feilloos om te zetten in ICT oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze applicaties, zoals bv. ons  financiële systeem (AFAS) en ons personeelsinformatiesysteem. Je analyseert technische problemen en storingen en draagt zo snel mogelijk oplossingen aan. Controle en beheer van hardware en back-ups hoort daar eveneens bij. Daarnaast ondersteun je de helpdesk (via een ticketsysteem) door ICT-gerelateerde vragen te beantwoorden en op te lossen.

Door jouw ervaring weet je als geen ander dat goed werkende applicaties en systemen van groot belang zijn voor verbeteringen binnen de organisatie. Binnen onze ICT-afdeling wordt momenteel gewerkt aan diverse projecten met veel aandacht voor innovatie. Hierin bieden we jou veel ruimte voor kansen en verwachten we dat je bereid bent kennis op te bouwen over nieuwe toepassingen.

Wat ga je doen?

Een sneak preview van een werkdag op kantoor:
Je start ’s ochtends met het checken of er urgente incidenten zijn, die je direct oppakt. Nadat de incidenten zijn opgelost ga je aan de slag met de verschillende projecten waar je (mede)verantwoordelijk voor bent. De basis is een goede planning (en flexibiliteit), dus daar begin je mee. Tijdens de lunch wandel je samen met je collega’s een rondje door het bos. Vol frisse energie ga je ’s middags verder met je projecten. Je wordt tussentijds een paar keer gebeld door collega’s van de parken. De WiFi doet het niet en over een uur hebben ze veel aankomsten. Jij lost dit direct op. Eind van de middag pak je nog een aantal tickets op die openstaan.

 

Een sneak preview van een werkdag op een park:
Een goede voorbereiding is essentieel als je naar een RCN park gaat. De middag voor vertrek heb jij je auto vol geladen met spullen die je verwacht nodig te hebben. Niks is vervelender dan net die ene kabel die je vergeten bent. Je start de volgende ochtend met een kop koffie en laat je bijpraten door je collega’s van het park, zij zijn blij je te zien! Er zijn problemen met de beveiligingscamera’s en met de horecakassa. Tijdens het oplossen van de camera- en kassastoringen heb jij je voelsprieten aan staan en hoor je de collega’s van de receptie over een beeldscherm die niet werkt. Dit los je meteen voor ze op. Als alles op het park afgerond is en jij je eigen werk hebt gecontroleerd en gedocumenteerd is het tijd om naar huis te gaan.

Wat vragen wij?

In deze rol moet je klantgericht kunnen denken en pak je je verantwoordelijkheid. Je bent flexibel; je bent bereid een paar keer per jaar naar Frankrijk te reizen. Ook breng je een paar keer per maand een bezoek aan een park in Nederland. Binnen je werk zie je kansen en durf je anderen hierin mee te nemen. Hoofd- en bijzaken kun je snel onderscheiden door je analytische vermogen.

 

Wat neem jij mee:

 • Een afgeronde HBO-opleiding heb je op zak, bij voorkeur een ICT gerelateerde richting.
 • In het werkveld heb je minstens 3 jaar ervaring met Windows, netwerk- en systeembeheer opgedaan.
 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur per week).
 • Een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kun je overleggen.
 • De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Het is een pré als je de Franse taal beheerst.
 • Je beschikt over je rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij jou?

 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.
 • Een uitdagende, veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie .
 • Een omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling, begeleiding, training, coaching en feedback.
 • Veel ruimte voor eigen/nieuwe ideeën.
 • Een team waarin we elkaar vertrouwen en waarin we met elkaar kunnen lachen.
 • En natuurlijk leuke personeelskortingen!
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Bastiaan 3 HR

Vragen over deze vacature?

Bastiaan Spaapen
Manager ICT
Tel. 0343 513 547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail