Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Junior Parkmanager

RCN de Potten, Offingawier - Friesland

RCN Vakantieparken heeft 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk & Duitsland en is op zoek naar een enthousiaste Junior Parkmanager voor RCN Vakantiepark de Potten. Dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven, is voor ons het allerbelangrijkste. Een goede bedrijfsvoering en service met een glimlach spelen daar een belangrijke rol in. Zin om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

Direct aan het Friese Sneekermeer, of Snitser Mar, zoals de Friezen het noemen, ligt vakantiepark RCN de Potten. Kabbelend water, weidse polders en wuivende rietkragen maken het park dat op een van de schiereilanden ligt een watersportparadijs voor jong en oud. Bijna iedere plek ligt aan het water en heeft een steiger. Zeilfanaten beleven op het water hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken.

Jouw functie

Als Junior Parkmanager ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering op het park zodat gasten zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie bij RCN. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de diverse afdelingshoofden en teams. Tijdens de periode dat onze Parkmanager Katja met zwangerschapsverlof gaat neem jij haar taken grotendeels over. Je toont aan flexibel te zijn en ontwikkelt je in je functie. Vervolgens verander je van locatie binnen onze keten in binnen- of buitenland en ga je werken als Hoofd Receptie, Hoofd Horeca of (Assistent)Parkmanager! Dit past perfect bij jouw ambitieuze karakter.
En na je jaarcontract? Dan hopen wij de samenwerking voort te zetten en je de best passende functie te kunnen bieden die geheel aansluit op jouw capaciteiten!

Wat ga je doen?

Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de afdelingshoofden receptie & parkmarketing, technische dienst & groenvoorzieningen, schoonmaak, horeca en recreatie rechtstreeks aan. Door de medewerkers te enthousiasmeren in hun werk, halen zij het beste uit zichzelf.

Je kent (of leert snel kennen) het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, provincie en bedrijfsleven. Je volgt de ontwikkelingen in de regio op de voet en speelt hierop in wanneer nodig. Ook betrek je het park bij lokale maatschappelijke initiatieven.

 

Met je collega parkmanagers heb je regelmatig contact om kennis en ervaringen uit te wisselen. Het hoofdkantoor van RCN is gevestigd in Maarn, bestaande uit de directie en diverse ondersteunende afdelingen.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Je bent een ambitieuze young professional die dromen heeft en ons binnen één jaar overtuigt je een vast contract aan te bieden.
 • Gedurende je eerste jaar bij RCN ben je flexibel en zie je jezelf na je periode in Friesland werken op een ander park waar jouw kennis op dat moment nodig is. Dit kan tevens in Frankrijk of Duitsland zijn.
 • Het verhaal van RCN is jou op het lijf geschreven; onze identiteit past bij je en je weet goed uit te leggen waarom.
 • Minimaal 2 jaar managementervaring in het bedrijfsleven of in de hospitality/ recreatiebranche.
 • Je hebt bij voorkeur eerder afdelingshoofden aangestuurd.
 • Bent analytisch maar ook financieel sterk onderlegd.
 • Vanuit de Nederlandse taal schakel je ook makkelijk over naar de Engelse taal.
 • Heb je ook kennis van de Franse of Duitse taal, dan is dat een pré.
 • Je bent organisatorisch sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat, dit resulteert in kwaliteit.
 • Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
 • Communiceren is je kracht waardoor je makkelijk verbinding legt op verschillende niveaus en je een goede gesprekpartner bent voor je interne en externe relaties.
 • RCN biedt je de mogelijkheid om tijdelijk te wonen op het park in een verhuur accommodatie.
 • Je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten buiten openingstijden van de receptie.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een organisatie waar je werk er écht toe doet, onder andere door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • Werken (en wonen) op een van de mooiste plekken in Europa. Al onze parken liggen op unieke locaties in de natuur.
 • De ruimte om jouw ondernemerschap toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders.
 • Volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Een enthousiast en hecht team.
 • Een marktconform salaris binnen de recreatiebranche.

 

Het maken van een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure alsmede een referentiecheck en een positieve VOG.

Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 15 december 2021

Vragen over deze vacature?

Sandy Buyten
Manager Human Resources
Tel. 06-23953477

RCN de Potten

Vakantiepark in Offingawier | Friesland

villapark
De Potten 2, 8626 GG Offingawier

Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Zeilfanaten beleven op en om het park hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Wil je kamperen in Friesland aan het water, of huur je liever een huisje, chalet of bungalow in Friesland, dan zit je goed op RCN Vakantiepark de Potten vlakbij Sneek.

Meer over RCN de Potten
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail