Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Al een specifiek vakgebied op het oog? Kijk dan snel verder:

Parkmanager Laacher See (Eifel) Duitsland

RCN Laacher See, Wassenach - Eifel

Ben jij iemand die houdt van een uitdaging, een nieuw avontuur boordevol verantwoordelijkheid?

Spreekt het managen van een camping met grote horecagelegenheid in Duitsland je aan? Ben jij een leidinggevende die als geen ander weet hoe teams succesvol te maken en te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt? Maak jij je eenvoudig wegwijs in een nieuwe omgeving en weet je op diplomatieke wijze goede contacten te leggen met overheidsinstanties en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jouw functie

Als Parkmanager ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering op ons vakantiepark zodat gasten zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie bij RCN. Je bent het centrale aanspreekpunt voor het team en onze gasten.

Wat ga je doen?

Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de horeca, receptie, technische dienst & groenvoorziening, schoonmaak en recreatie aan. Je bent verantwoordelijk voor de omzet, de begroting, cash-in, cash-out, de investeringen maar ook voor de werving en selectie van het personeel zodat je een volwaardig team hebt staan in het hoogseizoen. Je leidt het park vanuit onze RCN-visie. Door de medewerkers te enthousiasmeren in hun werk, halen zij het beste uit zichzelf.

Je leert snel het lokale netwerk kennen en onderhoudt contacten met gemeente, Bundesland en bedrijfsleven. Je volgt de ontwikkelingen in de regio op de voet en speelt hier op in wanneer nodig. Ook betrek je het park bij lokale maatschappelijke initiatieven. Met je collega-parkmanagers heb je regelmatig contact om kennis en ervaringen uit te wisselen. Het hoofdkantoor van RCN is gevestigd in Maarn, bestaande uit de directie en diverse ondersteunende afdelingen. Ook met je collega’s van het hoofdkantoor heb je geregeld contact en zij ondersteunen jou daar waar nodig.

Wie zijn wij?

RCN Vakantieparken biedt op negen vakantieparken in Nederland, acht campings in Frankrijk en één camping in Duitsland een fantastische vakantiebeleving, in een natuurlijke en veilige omgeving waarin we een zo optimaal mogelijke gastbeleving nastreven. RCN biedt al bijna 70 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. En wanneer onze gasten bij ons vakantie vieren, zorgen zij niet alleen voor hun eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van vakantieplezier.

Ons vakantiepark in Duitsland heeft gemiddeld 200 plaatsen en een prachtige horecagelegenheid dat het gehele jaar open is.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar managementervaring in het bedrijfsleven of in de recreatiebranche en/of je bent een gedreven horecamanager die meer uitdaging zoekt.
 • Je bent een ervaren people-manager en weet zowel medewerkers als nieuwe teamleden te motiveren.
 • Naast de Nederlandse en Duitse taal schakel je ook makkelijk over op het Engels.
 • Je bent organisatorisch sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Hands-on mentaliteit.
 • Servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat, wat resulteert in kwaliteit.
 • Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
 • Communiceren is je kracht waardoor je makkelijk verbinding legt op verschillende niveaus en je een goede gesprekpartner bent voor je interne en externe relaties.
 • Wonen in de bedrijfswoning op het park is een must, alleen of met je gezin

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een organisatie waar je werk er echt toe doet, onder andere door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • Werken en wonen op een van de mooiste plekken in Duitsland, direct aan de Laacher See.
 • De ruimte om jouw ondernemerschap toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders.
 • Volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Een enthousiast en hecht team.
 • Een marktconform salaris binnen de recreatiebranche.

 

Het maken van een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure alsmede een referentiecheck en een positieve VOG.

Solliciteren
Sluitingsdatum: vrijdag 21 januari 2022
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Sandy Buyten
Manager Human Resources
Tel. 06-23953477

RCN Laacher See

Camping in Wassenach | Eifel

Duitsland
Am Laacher See L 113, 56653 Wassenach

Midden in de Eifel in Duitsland, in een natuurrijk gebied ligt ons nieuwste vakantiepark. De camping is omringd door water en bos waar prachtige wandel- en mountainbikemogelijkheden zijn. Cultuurliefhebbers komen hier eveneens aan hun trekken door de vele mooie bezienswaardigheden in de omgeving.

 

Meer over RCN Laacher See
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail