Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Specialist Marketing & sales (32-38 uur)

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Heel het jaar bezig zijn met vakanties en Marketing? RCN Vakantieparken is op zoek naar een online marketeer met een commerciële inslag ter ondersteuning van het marketing team. Ben jij ervan overtuigd dat jij hét verschil kan maken op commercieel gebied? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

 

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met alle collega’s tijdens de lunch een wandeling in dit prachtige gebied. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: finance, marketing, ICT, HR, veiligheid, beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN is daarnaast meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Binnen de marketing afdeling - die bestaat uit 10 personen – maak je onderdeel uit van het digital commerce team. Je bent een commercieel ingestelde marketeer die zich bezighoudt met onder meer yield management, affiliate marketing en het verder verbeteren van onze klanttevredenheid op de parken. Hierdoor heb je regelmatig contact met de parken en daar hoort zo nu en dan ook een bezoekje aan een park bij.

Wat ga je doen?

  • Je analyseert de tarieven en bezettingsgraad van onze parken, waarbij je kansen omzet in actieplannen. Met als einddoel: het halen van een zo hoog mogelijk rendement.
  • Je bent verantwoordelijk voor de analyse, beoordeling en begeleiding en van de reviews van onze gasten. Denk daarbij aan de meting van de NPS-score en de reviews op Zoover. Je bespreekt de knelpunten met de parken en geeft ze de juiste handvaten om hun scores verder te verhogen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het genereren, optimaliseren en analyseren van de aangesloten affilate partijen.
  • Je bent het aanspreekpunt voor een aantal RCN-parken en helpt mee om de gastbeleving en informatievoorziening op die parken te verbeteren.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde HBO opleiding
  •  Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt een sterk commerciële en resultaat gedreven instelling
  • De Nederlandse taal beheers je goed. Het is heel prettig als je ook de Franse en Duitse taal machtig bent
  • 4-5 dagen per week beschikbaar
  • Jij herkent je in de volgende eigenschappen: assertief, resultaatgericht, analytisch, zelfstandig, hands-on en een sterke teamplayer

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een lerende en groeiende organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie, schaal 7.

Solliciteren
Sluitingsdatum: zondag 15 augustus 2021
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Martin HR

Vragen over deze vacature?

Martin van Schaik
Manager Marketing
Tel. 0343513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail