Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Stagiair Inkoop en Veiligheid - HBO

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van inkoop? Waar je brede ervaring kunt opdoen, met veel ruimte voor eigen ideeën en zelfstandigheid? Waar je echt een bijdrage kunt leveren om ons inkoopbeleid opnieuw vorm te geven? Kom dan bij ons werken als stagiair inkoop voor de mooiste vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Een stageplek vol mogelijkheden én altijd een vakantiegevoel!

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

 

Jouw functie

Inkoop is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van RCN Vakantieparken. Als stagiair inkoop help je mee aan verschillende projecten om het gehele inkoopproces te verbeteren, te stroomlijnen, te standaardiseren en te centraliseren.

Wat ga je doen?

Je neemt het gehele inkoopproces van onze parken onder de loep. Wat gaat er goed? Wat kan beter en hoe kunnen we ons inkoopbeleid verder optimaliseren? Het doel is om de functionele uitvoering van het gehele inkoopbeleid gestructureerd vast te leggen in één document. Je bent zowel administratief als beleidsmatig bezig. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het inrichten van onze bungalows? Welke artikelen moeten allemaal worden aangeschaft? Daarvoor doe jij een inventarisonderzoek. En wie zijn onze leveranciers? Hoe zit het met de kwaliteit/prijsverhouding? Je voert product- en leveranciersonderzoeken uit, maakt leveranciersoverzichten, evalueert bestaande contracten, legt deze vast in het inkoopregistratiesysteem en beoordeelt leveranciers en offertes.

Op basis van je onderzoek maak jij de beste keuze. Bij ons krijg je genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van inkoop verder te leren, in een team van superleuke collega’s!

 

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.

Jij:

 • bent minimaal 18 jaar
 • hebt goede administratieve vaardigheden
 • hebt commercieel en cijfermatig inzicht
 • bent analytisch
 • bent nauwkeurig
 • neemt eigen initiatief
 • bent zelfstandig
 • bent proactief en gestructureerd
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • volgt een relevante commerciële of administratieve hbo-opleiding
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage in een hecht team van collega’s voor de gezelligste vakantieparken in Nederland en Frankrijk. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.


Lees hier de veelgestelde vragen over stage lopen bij RCN.

 

Vul hier niets in a.u.b.
Stef Daams 003

Vragen over deze vacature?

Stef Daams
Manager Operations & Support
Tel. 06 82406423

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail