Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Coronainformatie bij verblijf op RCN Domaine de la Noguière

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN Domaine de la Noguière

Camping RCN Domaine de la Noguière is geopend. Wel is het reisadvies voor het gebied waarin RCN Domaine de la Noguière zich bevindt op advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken aangepast naar code oranje. Als je toch wilt verblijven op deze camping  is het advies bij thuiskomst in Nederland om 10 dagen in (thuis)quarantaine te gaan.

Je bent dus nog steeds van harte welkom op RCN Domaine de la Noguière, maar boek je liever je vakantie om naar een ander RCN Vakantiepark in Frankrijk of Nederland dan bieden wij de gratis omboekregeling aan. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center: 085 0400 700.
Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid. Omboeken is gratis, m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

Kom je op vakantie bij RCN Domaine de la Noguière dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Franse overheid aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, RCN Domaine de la Noguière is een rustige familie camping met voor alle gasten veel individuele ruimte. RCN Domaine de la Noguière ligt tussen de zee en de bergen. Vele riviertjes en recreatiemeertjes maken dat er genoeg verkoeling is.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN Domaine de la Noguière heeft getroffen voor een veilige vakantie

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. Voor iedereen zijn veiligheid is het belangrijk dat deze aanwijzingen opgevolg worden. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten houden 1 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN. In Frankrijk geldt dat kinderen van 7 jaar en ouder ook die afstand onderling moeten bewaren.
 • Mondkapjes zijn vanaf 11 jaar nodig. Op 13 juli is door de Franse overheid besloten dat het dragen van een mondkapje in alle gesloten ruimtes verplicht is. Neem ze al mee als je naar Frankrijk gaat, je hebt ze nodig in bijvoorbeeld de receptie, sanitairgebouwen, restaurants of bij een tankstation.
 • Voor de horeca, het terras en de sanitairgebouwen gelden vergelijkbare protocollen als in Nederland, maar er zijn een paar verschillen. Meer informatie over de horeca, zwemmen, animatie etc. lees je op deze pagina.
 • De maximale groepsgrootte is tien personen, onze animatieprogramma's zullen hierop worden aangepast.

 • Op onze Franse campings zal deze zomer geen Vakantiekerk georganiseerd worden. Meer informatie hierover en alternatieven, klik hier.

 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiënemaatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN Domaine de la Noguière

Aankomst

Heb je bij ons op het park een accommodatie gehuurd, dan willen we je vragen om ons je aankomsttijd door te geven via telefoonnummer 0033 (0)3 63250001, uiteraard zodra je je aankomsttijd weet. Wij geven je dan instructies over de aankomstprocedure zodat je niet onnodig in een mogelijke rij hoeft te wachten. Met dit nummer kan je ook gedurende je verblijf contact opnemen voor vragen en om bijvoorbeeld te reserveren voor het restaurant. 

 

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je daarnaast om met één persoon de receptie binnen te gaan en zo nodig buiten op 1 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast in de receptie aanwezig is. Dit vragen wij om zo min mogelijk mensen tegelijk in onze receptie bij elkaar te hebben en de 1 meter afstand in de receptie te kunnen garanderen.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitairgebouw aanwezig mogen zijn om de 1 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen op de camping duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij gezinnen zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen. Op 13 juli is door de Franse overheid besloten dat het dragen van een mondkapje in alle gesloten ruimtes verplicht is. Mondkapjes zijn eventueel tegen kostprijs aan te schaffen op de camping.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN Domaine de la Noguière? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats in de accommodatie achter te laten.

 

 

De receptie

De receptie

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je om maar met 1 persoon de receptie binnen te gaan en zo nodig buiten op 1 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast in de receptie aanwezig is. Dit vragen wij om zo min mogelijk mensen tegelijk in onze receptie bij elkaar te hebben en de 1 meter afstand in de receptie te kunnen garanderen.

Animatie

Animatie

Het animatieprogramma zal door de 1 meter afstand en de maximale groepsgrootte van 10 personen anders zijn dan gebruikelijk. Ons team is druk bezig met creatieve oplossingen te bedenken, zodat er weer een leuk programma is. Een partijtje voetbal kan bijvoorbeeld worden vervangen door een partijtje paaltjesvoetbal. Kortom, initiatieven en ideeën genoeg om een geweldige vakantie te maken met de kinderen. 

Speeltuinen

Speeltuinen

Onze speeltuinen zijn geopend. Ook hier geldt de 1 meter afstand maatregel en geldt er een maximum capaciteit voor het aantal personen dat tegelijk in de speeltuin aanwezig mag zijn. Die capaciteit is afhankelijk van de grootte van de speeltuin (1 persoon per 4 vierkante meter).

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Onze brasserie is ingericht op de 1 metersamenleving. Zo kan er op een verantwoorde manier genoten worden van een lekker hapje en een drankje. Vooraf een tafel reserveren (met je eigen gezin) is noodzakelijk.

Zwemmen

Op het park en in de omgeving van Le Muy

Naast de standaard zwembadregels gelden ook nog de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Douche en verkleed je bij je accommodatie of kampeerplaats.
 • Desinfecteer je handen voor binnenkomst.
 • Indien je keel- of luchtweg klachten, verkoudheid of koorts hebt kom dan niet zwemmen.
 • Ligbedden zullen niet aanwezig zijn bij het zwembad.
 • Bij drukte kan er besloten worden te werken met tijdslots van 30 minuten.

 

 

Het zwembad

Het zwembad

Geopend: Ook hier geldt de 1 meter maatregel. Voor de glijbaan geldt dat er 1 persoon tegelijk op de glijbaan mag. Er mogen maximaal 230 gasten tegelijk in onze zwembaden zijn. De zwembaden worden zowel 's ochtends als 's middags grondig gedesinfecteerd. In de middag zullen de zwembaden daardoor een uur niet toegankelijk zijn.

Zwemmen in de omgeving

Zwemmen in de omgeving

Naast onze eigen zwembaden is er in de omgeving ook genoeg ruimte om te genieten van het water waar de nodige afstand tot elkaar veel makkelijker geborgd kan worden. Binnen 30 minuten rijden van de camping bevinden zich bijvoorbeeld:

 • De Middellandse Zee op 16 km
 • Les Gorges du Pennafort op 10 minuten
 • Meerdere recreatiemeren op 10 minuten 
 • Rivier de l'Endre en rivier de l'Argens

Wat is er te doen in de omgeving?
Omgeving

Omgeving

De supermarkten, restaurants en terrasjes in de omgeving van de camping zijn gewoon open en ook gaan de toeristische attracties, met de social distancing in acht nemend, gewoon open. Wat is nou heerlijker dan bijvoorbeeld vrij door de natuur te varen met een kano of kayak? Of een dagje canyoning?

Tips in de omgeving

Tips in de omgeving

Zowel achterland als kust bieden vele uitstapjes!

 

Rijd eens naar Sillans la Cascade of de Gorges du Verdon, ga heerlijk fietsen tussen de wijnvelden (op 10 min), bezoek pittoreske dorpjes, ontdek de verborgen strandjes langs de prachtige kustweg tussen Saint Raphael en Cannes en neem een duik in de zee... 

 

Voor nog meer ‘er op uit’ tips, kijk hier.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Domaine de la Noguière
1617 Route de Fréjus, DN7, 83490 Le Muy
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail