Vakantie met kinderen in Nederland

Kindvriendelijke campings in Nederland

RCN staat bekend om haar kindvriendelijke campings in Nederland. Voor kinderen is er op ieder vakantiepark van RCN een groot aantal activiteiten te doen. Gaan jouw kinderen liever spelen op de speeltoestellen of kiezen zij ervoor om lekker te gaan zwemmen in het zwembad? Ook wordt er door het recreatieteam van RCN een groot aantal activiteiten voor kinderen georganiseerd waar aan meegedaan kan worden, om stickers te verzamelen voor op de kruimelpadpas.

Bang dat je kind dit allemaal alleen moet doen? Wees gerust, omdat RCN bekend staat om haar kindvriendelijke campings, zijn er heel veel kinderen die dit avontuur samen met jouw kind aan willen gaan! Naast de vele kinderen staan Alex Avontuur en Speurhond Sammy ook klaar om samen met de kinderen op avontuur te gaan! Terwijl jouw kind bezig is met alle kinderen en het recreatieteam, is er voor de ouders genoeg tijd om te ontspannen en om te genieten van de natuur. Toch liever naar een ander land? Bekijk dan onze kindvriendelijke campings in Frankrijk of onze kindvriendelijke campings in Duitsland.

Kindvriendelijke campings Nederland
Boek je verblijf bij één van de kindvriendelijke campings in Nederland
Kindvriendelijke camping Friesland

Kindvriendelijke camping Friesland

RCN de Roggeberg is een kindvriendelijke camping in Friesland. Komt jouw kind ook Abseilen van een 80 meter lang hoogteparcour of een ritje maken met onze Rogge-Express?

Kindvriendelijke camping Friesland

Kindvriendelijke camping Friesland

RCN de Potten is een kindvriendelijke camping in Friesland. Heeft jouw kind altijd willen leren zeilen, kanoën of waterskiën? Boek dan een verblijf bij deze kindvriendelijke camping in Friesland!

Kindvriendelijke camping Drenthe

Kindvriendelijke camping Drenthe

RCN de Noordster is een kindvriendelijke camping in Drenthe. Is jouw kind helemaal gek van het heelal. Kom dan nu planeetvoetballen als verklede astronaut in de indoorspeelruimte. 

Kindvriendelijke camping Veluwe

Kindvriendelijke camping Veluwe

RCN de Jagerstee is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Komt je kind ook skelteren op onze skelterbaan, verstoppertje spelen in het indoor speelbos of lekker genieten van het zwembad

Kindvriendelijke camping Flevoland

Kindvriendelijke camping Flevoland

RCN Zeewolde is een kindvriendelijke camping in Flevoland. Heeft je kind altijd al willen leren zeilen of surfen? Is je kind meer een dierenliefhebber, bezoek dan onze dierenweide op RCN Zeewolde

Kindvriendelijke Camping Utrecht

Kindvriendelijke Camping Utrecht

RCN Het Grote Bos is een kindvriendelijke camping in Utrecht. Komt je kind ook ons survivalparcour trotseren, crossen op onze fietscrossbaan of een duik nemen in ons verwarmde openluchtzwembad?

Kindvriendelijke camping Zuid Holland

Kindvriendelijke camping Zuid Holland

RCN Toppershoedje is een kindvriendelijke camping in Zuid Holland. Komt je kind ook samen met Alex Avontuur en Speurhond Sammy de avonturen oplossen om de kruimelpadpas te voltooien?

Kindvriendelijke camping Zeeland

Kindvriendelijke camping Zeeland

RCN de Schotsman is een kindvriendelijke camping gelegen in Zeeland. Deze kindervriendelijke camping staat bekend om het aantal watersporten die er gedaan kunnen worden op het park.

Kindvriendelijke camping Noord Brabant

Kindvriendelijke camping Noord Brabant

RCN de Flaasbloem is een kindvriendelijke camping in Noord Brabant. Komt je kind ook spelen op de speeltoestellen op 't Smokkelstrand en met hoge vaart van de 4 persoons waterglijbanen afglijden?

Alex & Sammy

Alex & Sammy

Alex & Sammy gaan op avontuur over het park. Ze zoeken nog meer speurneuzen en kunnen de hulp goed gebruiken! Komt jouw kind Alex & Sammy helpen met hun avontuur?

 

 

Kruimelpadpas

Kruimelpadpas

Ga je op avontuur met de Kruimelpadpas, dan kun je Kruimelpadstickers verdienen. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen, je kunt ook meegaan met de Kruimelpadclub.