Vakantie met kinderen in Frankrijk

Kindervakantie bij RCN Vakantieparken

Kinderen hebben de tijd van hun leven op de RCN Vakantieparken in Frankrijk. Jong en oud, bij RCN hebben ze een kindervakantie bomvol vertier. Dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten, waaronder zwembaden, dubbele, driedubbele of zelfs vierdubbele waterglijbanen, een park heeft zelfs een waterval, sportvelden en allerlei leuke (interactieve)  speeltoestellen kunnen kinderen zich prima vermaken. En dat is lang niet alles... 

Voor een vakantie met kinderen in Frankrijk ben je bij RCN aan het juiste adres!

Maar ook voor een vakantie met kinderen in Nederland kun je bij ons terecht.

Kindervakantie bij RCN
Ga op kindervakantie in Frankrijk bij RCN Vakantieparken
Alex Avontuur en Speurhond Sammy

Alex Avontuur en Speurhond Sammy

De recreatie krijgt bij RCN hulp van twee bijzondere bewoners: de beste vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy. Alex en Sammy maken veel leuke dingen mee en gaan vaak op avontuur. Ga je mee?

De kruimelpadpas!

De kruimelpadpas!

Met de Kruimelpadpas kunnen kinderen Kruimelpadstickers verdienen door de opdrachten van het Kruimelpad uit te voeren. Ze kunnen mee gaan met de Kruimelpadclub, maar mogen ook zelf op pad gaan.

Binnen en buiten speelplezier

Binnen en buiten speelplezier

Zowel binnen als buiten zijn leuke dingen te doen voor kinderen. Neem een kijkje in een van onze binnenspeeltuinen of ga buiten op pad met de Kruimelpadclub of met Alex en Sammy...

Plezier en vermaak voor jong en oud

Plezier en vermaak voor jong en oud

Om de jonge gasten de leukste activiteiten te kunnen bieden, heeft RCN op ieder vakantiepark in Frankrijk een recreatieteam paraat staan. Deze enthousiaste teams organiseren allerlei sportieve en creatieve activiteiten en begeleiden de kinderen daarbij. 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud