18 RCN Vakantieparken

Op de mooiste plekjes midden in de natuur

Achttien vakantieparken midden in de natuur, op de mooiste plekjes van Nederland, Frankrijk en Duitsland. Kom genieten op een RCN Vakantiepark! In Nederland vind je onze vakantieparken in de volgende regio's: Friesland, Flevoland, Drenthe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. In Duitsland ligt ons park in het prachtige Vulkaan-Eifelgebied. En in Frankrijk liggen onze vakantieparken in de mooiste toeristische regio's: Ardeche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d'Huez, Castellane, Provence en Côte d'Azur. En op al onze vakantieparken in Frankrijk wordt Nederlands gesproken!

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
Nederlandse & Franse vakantieparken
Parken midden in de natuur, op de mooiste plekjes van Nederland en Frankrijk

Waar staan de negen RCN vakantieparken in Nederland?

Vakantie aan het water of in het bos, of allebei, bij RCN kan het

RCN heeft 9 vakantieparken in 8 provincies die allemaal vlakbij of in Nationale Parken staan. Zo zijn de vakantieparken verzekerd van unieke locaties midden in de natuur. Naast vakantiehuizen of bungalows, kun je ook heerlijk kamperen, van eenvoudig tot meer comfort. Eeen aantal vakantieparken heeft zelfs kampeerplekken met prive sanitair. Wil je op vakantie met je hond? Deze is van harte welkom.

In Nederland vind je onze vakantieparken in de volgende regio's: Friesland, Flevoland, Drenthe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Bekijk onze vakantieparken in Nederland.

Waar staan de acht RCN vakantieparken in Frankrijk?

Van de Atlantische Oceaan tot aan de Middellandse zee en in de Alpen

Frankrijk is een populair vakantieland onder Nederlanders. Alleen de Franse taal is voor velen niet altijd makkelijk. Onze gasten vinden het daarom zo fijn dat ze op onze vakantieparken in Frankrijk gewoon Nederlands kunnen praten, zowel met het personeel als met de gasten. Afgelopen hoogseizoen kwam 84,9% van onze gasten uit Nederland. De RCN campings in Frankrijk hebben dan ook een Nederlandse eigenaar.

De RCN campings in Frankrijk hebben dezelfde kwaliteit als die in Nederland.

Voor de mensen die moeite met de Franse taal hebben, kunnen met Nederlands terecht. ook het animatieteam is Nederlands net als alle informatie. Een taalbarrière is er dus niet! 

In Frankrijk liggen onze vakantieparken in de mooiste toeristische regio's: Ardeche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d'Huez, Castellane, Provence en Côte d'Azur.