Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Noordster

Kom je op vakantie bij RCN de Noordster dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Noordster ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Noordster heeft getroffen voor een veilige vakantie

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Noordster

Aankomst

Vooraf ontvang je duidelijke instructies hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt. Op deze manier hoef je bij aankomst niet langs de receptie en voorkomen we een te volle receptie.

 

Verblijf op het park

Voor alle gasten geldt dat de WiFi op ons park tot 1 juli gratis is. 
Het ontvangen van bezoek is tot 1 juni niet toegestaan.

 

Kamperen

Kampeerders zijn op dit moment welkom als ze zelfvoorzienend zijn in hun sanitair. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

Vanaf 1 juli zijn de sanitair gebouwen op ons park weer open. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels, afwasplaatsen en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

TIP: Doorgaans zijn de piekmomenten in de sanitair gebouwen tussen 8.00-10.00 en 19.00-21.00 uur. Probeer deze piekmomenten te vermijden. 

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Noordster? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen en handdoekenpakketten op een centrale plaats op het park achter te laten.

 

De receptie

De receptie

Normaliter vinden we het zeer fijn om al onze gasten persoonlijk welkom te heten en te woord staan, maar in deze situatie proberen we fysiek contact zoveel mogelijk te beperken. Onze receptie heeft om deze reden aangepaste openingstijden, bekijk de actuele openingstijden van de receptie op onze website of in de RCN App.

De receptie

Voor al je vragen

We verzoeken vragen zoveel mogelijk per mail te stellen. De receptie is per mail bereikbaar via noordster@rcn.nl 

 

Als je onze receptie bezoekt, mogen er maximaal 3 personen tegelijkertijd binnen zijn. We verzoeken je de receptie dus alleen naar binnen te gaan en eventueel buiten te wachten als er al 3 mensen binnen zijn.

 

Bij aankomst hoef je je niet te melden. Vóór aankomst bellen we je om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt.

 

Faciliteiten

bij RCN de Noordster

Op dit moment zijn onderstaande faciliteiten op ons park geopend:

 • Wasserette (maximaal 1 persoon in de ruimte)
 • Fietsverhuur
 • Overdekte zandbak (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Buitenspeeltuinen (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Midgetgolfbaan (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen | maximaal 3 gezinnen op de baan)
 • Jeu-de-boules baan
 • Tennisbaan (Maximaal 2 personen tegelijkertijd op de baan | Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Tafeltennis
 • Multifunctioneel sportveld (voetbal, basketbal, korfbal) (Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Waterspeelparadijs bij een minimum buitentemperatuur van 20 graden (Maximaal 40 bezoekers | Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)

 

Vanaf juli zijn onderstaande faciliteiten op ons park geopend:

 • Indoor SpeelRuimte (Vanaf 3 juli | Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)
 • Vakantiekerkdiensten (Vanaf 5 juli | Maximaal 100 personen | Kinderen onder begeleiding van ouders | 1,5 meter maatregelen)

 

Bekijk de actuele openingstijden van al onze faciliteiten op onze website of in de RCN App.

 

Animatie

Animatie

Vanaf 2 juni worden er weer (bepekte) recreatieactiviteiten op het park aangeboden. Tot die tijd ontvangen kinderen een Alex & Sammy doepakket. Deze kan je vooraf aanvragen.

Horeca
Snack & Shop, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

Onze Snack & Shop is geopend voor het afhalen van broodjes, maaltijden, snacks, ijs en boodschappen. T/m zon. 24 mei is er ook de mogelijkheid om het bij je accommodatie of kampeerplaats te laten bezorgen. Bestellingen graag vooraf doorgeven. Dit kan telefonisch (tijdens openingstijden) via 088- 166 5315 of per mail (ook buiten openingstijden) via nshoreca@rcn.nl. Zie voor openingstijden onze website of de RCN App.

Brasserie

Brasserie

Brasserie KomEet is vanaf maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) geopend.
Het is noodzakelijk om vooraf een tafel te reserveren, dit kan via de RCN App (buiten openingstijden) of telefonisch (tijdens openingstijden) via 088- 166 5315.
Een tafelreservering is mogelijk met een gezelschap van maximaal 4 personen of maximaal 1 gezin.

Terras

Terras

Ons horecaterras is geopend voor bezoekers van de brasserie. Er wordt bediend op het terras. Voordat je plaats neemt graag eerst even melden bij één van de horecamedewerkers.

Bekijk de actuele openingstijden van de brasserie op onze website of in de RCN App.

Zwemmen
Maatregelen waterspeelparadijs en zwembad(en)
Waterspeelparadijs

Waterspeelparadijs

Het waterspeelparadijs is geopend (bij buitentemp. van 20 graden). Tussen 10 en 17 uur is het waterspeelparadijs alleen toegankelijk voor kinderen tot 13 jaar. (geen 1,5 meter maatregel).  Kinderen mogen het waterspeelparadijs alleen betreden onder begeleiding van ouders. Zij dienen toezicht te houden vanaf de waterkant. Let op 1,5 meter maatregel! De max. capaciteit is 40 bezoekers.

Overig zwem en beleef plezier

in de buurt van RCN de Noordster

Zwembad de Paasbergen/ Beleefpark Dwingeloo

Met je zwembadkaart heb je gratis toegang tot het naastgelegen zwembad de Paasbergen (sinds dit jaar uitgebreid met een beleefpark). Zij zijn vanaf maandag 18 mei geopend.
Lees hun Coronamaatregelen voorafgaand aan je bezoek goed door op hun website. Bekijk hier ook de actuele openingstijden.

 

Overdekt zwembad de Dolfijn (Hoogeveen)
Normaliter heb je met je zwembadkaart ook gratis toegang tot het overdekte zwembad de Dolfijn in Hoogeveen. In verband met renovatiewerkzaamheden zijn zij tot nader bericht gesloten.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail