Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Beleef Friesland

Leuke evenementen in de omgeving

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN de Potten vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in Friesland in de buurt van ons park op een rijtje.

Let op, in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is onderstaand overzicht onder voorbehoud. informeer dus altijd lokaal of een evenement wel of niet plaatsvindt.

Evenementen in de buurt
van RCN de Potten
zaterdag 3 oktober
12:15
17:30
Sneeker Dweildag

Vandaag strijden zo'n 30 dweilkappellen uit heel nederland om de eer in de leutklasse en de wedstrijdklasse. Voor een ieder die van gezelligheid houdt: aanrader! Om 12.15 uur worden de deelnemende kappellen verwelkomd in de Marktstraat waarna ze dan gezamenlijk de 'triomfmars' inzetten. Sinds jaar en dag de herkenningsmelodie van de Blauhúster Dakkapel.  Om 17.00 uur is de prijsuitreiking en zullen de meer dan 500 muzikanten een gezamelijk optreden verzorgen. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail