Evenementen in de buurt
van RCN de Jagerstee
donderdag 23 februari
VrolijkGlas

Een servies met glazen Feestbeesten, een Harlekijn/Acrobaat omgekeerd hangend, Draken die door Engeltjes in bedwang worden gehouden, sensitieve vrouwen die voor de wijnoogst zorgen. Als dat geen vrolijk tafereel geeft…! Bij Galerie De Aventurijn kan men vanaf 23 februari t/m 26 maart het “Vrolijke Glas” zien. De kunstenaars die hiervoor zorgen zijn Yvon Trossèl en Albert Hendriks.

woensdag 1 maart
Kindermuseummiddag

De kinderen mogen verkleed als boer en boerin, daarna is er een korte rondleiding door de boerderij en leren ze, hoe de mensen 100 jaar geleden leefden. Voor elk kind is er drinken en koek. Daarna gaan de kinderen zelf iets maken. Er wordt elke keer gewerkt met een ander thema. Bij droog weer staan er Oudhollandse spelletjes buiten.

 

Locatie: 

Kindermuseummiddag
Ledderweg 11

8161 SZ EPE

zondag 5 maart
Zondagmiddagconcert door Barbara Merlijn en Marianne Smit

Marianne Smit (harp) en Barbara Merlijn (fluit) bieden tijdens dit bijzondere zondagmiddagconcert een muzikaal moment van rust. Rust leidt tot stilte en kalmte en laat inspiratie borrelen en aanzwengelen. Voor dit programma zochten de dames de samenwerking met de Apeldoornse kunstenaar Auke Terpstra.

 

Locatie: 

Stationsstraat 25
8161 CP EPE

zondag 12 maart
Lezing door Christien Osinga

Bekende Epenaren; het is de populaire reeks van Kulturhus EGW rondom enkele markante persoonlijkheden en hun unieke verhaal. De naam Christien Osinga zal bij niet veel mensen een belletje doen rinkelen. Maar wanneer men het in deze regio over zwemjuf Christien heeft, dan weet vrijwel iedereen meteen wie er bedoeld wordt.

 

Locatie:

Stationsstraat 25
8161 CP EPE

vrijdag 17 maart
Edelhert safari

Tijdens deze Safari gaat boswachter Henk Ruseler speciaal op zoek naar het grootste in het wild levende dier van de Hoge Veluwe, het edelhert. In het vroege voorjaar beginnen wilde dieren zich weer steeds vaker te laten zien. De boswachter zal ook alles vertellen over de geschiedenis, het gedrag en het beheer van het edelhert. Ook geeft hij tips om deze imposante diersoort in de komende maanden te blijven volgen. Reserveren is noodzakelijk.

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 17 maart
Theaterconcert De Andersons

De Andersons trekken ten strijde tegen de onverschilligheid en doen een liefdevolle oproep tot verwondering. In ‘Hier dooft niets’ grijpen zij het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.

 

Locatie:

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB VAASSEN

zaterdag 18 maart
12:00
16:00
Lammetjesdag

De Stichting Schaapskudde Epe-Heerde sluit de periode af waarin de lammeren worden geboren met de jaarlijkse lammetjesdag. Knuffelen met de pasgeborenen staat centraal. Maar er is nog veel meer te doen rond de Schaapskooi op de Renderklippen.

 

Locatie:

Elburgerweg
8162 NN EPE

donderdag 23 maart
20:00
00:00
Klassiek in de Kerk, Matangi Kwartet & Izhar Elias

Latijns-Amerikaanse muziek voor strijkkwartet en gitaar. Nederlandse Muziekprijs winnaar Izhar Elias geeft de Matangi’s een exotisch tintje. In dit feestelijke programma staat de muziek uit Argentinië, Puerto Rico, Brazilië en Bolivia centraal. Sinds de gitaar met de Spaanse veroveraar werd meegenomen aar Latijns-Amerika heeft het instrument er door de eeuwen heen een zeer belangrijke rol ingenomen in de muziekcultuur. Van zwoele Jazz tot Salsa en Tango, samen met het strijkkwartet kan de gitaar moeiteloos laveren tussen de enorme rijkdom aan Latijns-Amerikaanse stijlen.

 

Locatie:

Beekstraat 1
8162 HA EPE

zaterdag 25 maart
Modespektakel

Jaarlijks modespektakel in het centrum van Epe. Om 13.00 en om 15.00 lopen de modellen over de ruim 25 meter lange catwalk in de nieuwste voorjaarsmode van verschillende modewinkels uit Epe. De happening wordt net als vorig jaar afgesloten met de Stilettorun voor dames en heren!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86, 8162 NR Epe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.