Op stap in de omgeving Evenementen in Gelderland en de Veluwe

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN de Jagerstee leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in Gelderland in de omgeving van ons park op een rijtje.

Evenementen in de buurt
van RCN de Jagerstee
zaterdag 25 november
13:15
16:00
Sinterklaas intocht Epe

De intocht van Sinterklaas in Epe staat inmiddels bekend als één van de grootste op de Veluwe. Intocht met heel veel pietjes en muziek. Van 13.15 tot 16:00 uur in het centrum van Epe.

vrijdag 8 december
Kerstmarkt - Kasteel de Cannenburch

Vrijdag 8 tot en met zondag 10 december

 

In 2017 wordt de 30e editie gehouden van de Kerstmarkt in Vaassen. Jaarlijks komen bijna 20.000 bezoekers naar de sfeervolle markt bij de Cannenburch.. In de donkere dagen voor Kerst kan je ook dit jaar weer genieten van de sprookjesachtige Kerstmarkt op het voorplein van Kasteel Cannenburch. Wandel langs de ruim honderd kramen waar mooie, lekkere en ambachtelijke producten te vinden zijn die je alvast in kerststemming brengen. 

 

Dwaal tijdens de Kerstmarkt rond in de feestelijk en sfeervol ingerichte vertrekken van het kasteel en geniet van verschillende optredens. In de kasteelwinkel zijn prachtige geschenken te koop en lekker opwarmen kan met een hapje en drankje in de kelders van het kasteel. Een uitgebreid muziekprogramma maakt de sfeer in het kasteel compleet.

Entree Kerstmarkt: € 2,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.
Combi entree Kerstmarkt en Kasteel Cannenburch: € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 16 december
11:00
20:00
Kerstevent Epe

Een gezellige koopzaterdag met een hapje, een drankje en uiteraard de kerstman die cadeautjes uitdeelt. Op de Dorpsstraat in Epe komen gezellige pleintjes met kramen van lokale ondernemers. Dit alles in combinatie met de kerstwensboom. Kinderen kunnen o.a. marshmallows roosteren. Deze dag wordt omlijst met gezellige live muziek. Het kerstevent wordt geopend door de midwinterhoornblazers en wordt afgesloten met de gezellige muziek van brassband Apeldoorn.

maandag 18 december
3FM Serious Request

 Het Glazen Huis strijkt van 18 tot en met 24 december neer in Apeldoorn, gaststad voor 3FM Serious Request.

 

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86, 8162 NR Epe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.