Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN Val de Cantobre

Vanaf 15 juni zijn wij weer open en mogen wij onze gasten weer verwelkomen. Kom je op vakantie bij RCN Val de Cantobre dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Franse overheid aan die wij op de voet volgen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust die je op RCN Val de Cantobre ervaart, maakt het juist een ideale bestemming. Je verblijft in een rustige omgeving te midden van een afwisselende natuur en met kleine dorpjes. 

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN Val de Cantobre heeft getroffen voor een veilige vakantie

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. Voor iedereen zijn veiligheid is het belangrijk dat deze aanwijzingen opgevolg worden. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten houden 1 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN. In Frankrijk geldt dat kinderen  van 7 jaar en ouder ook die afstand onderling moeten bewaren.
 • Voor de horeca, het terras en de sanitairgebouwen gelden vergelijkbare protocollen als in Nederland, maar er zijn een paar verschillen. Meer informatie over de horeca, zwemmen, animatie etc. lees je op deze pagina.
 • De maximale groepsgrootte is tien personen, onze animatieprogramma's zullen hierop worden aangepast. Op onze Franse campings zal deze zomer geen Vakantiekerk worden georganiseerd.

 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiënemaatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN Val de Cantobre

Aankomst

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je om met één persoon de receptie binnen te gaan en zo nodig buiten op 1 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast in de receptie aanwezig is. Dit vragen wij om zo min mogelijk mensen tegelijk in onze receptie bij elkaar te hebben en de 1 meter afstand in de receptie te kunnen garanderen.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitairgebouw aanwezig mogen zijn om de 1 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen op de camping duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij gezinnen zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen en wordt geadviseerd gebruik te maken van een mondkapje in openbare binnenruimtes. Mondkapjes zijn eventueel tegen kostprijs aan te schaffen op de camping.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN Va de Cantobre? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats in de accommodatie achter te laten.

 

 

De receptie

De receptie

Bij aankomst en tijdens het verblijf op het park vragen we je om met één persoon de receptie binnen te gaan en zo nodig buiten op 1 meter afstand van elkaar te wachten als er al een andere gast in de receptie aanwezig is. Dit, om zo min mogelijk mensen tegelijk in onze receptie te hebben en de 1 meter afstand in de receptie te kunnen garanderen.

Animatie

Animatie

Het animatieprogramma zal door de 1 meter afstand en de maximale groepsgrootte van 10 personen anders zijn dan gebruikelijk. Ons team is druk bezig met creatieve oplossingen te bedenken, zodat er weer een leuk programma is. Een partijtje voetbal kan bijvoorbeeld worden vervangen door paaltjesvoetbal. Kortom, initiatieven en ideeën genoeg om een geweldige vakantie te maken met de kinderen!

Speeltuinen

Speeltuinen

Onze speeltuinen zijn geopend. Ook hier geldt de 1 meter afstand maatregel. Ook zit er een maximum aan het aantal personen die tegelijkertijd in de speeltuin aanwezig mogen zijn. De capiciteit is afhankelijk van de grootte van de speeltuin (1 persoon per 4 vierkante meter). Er zullen hierover bordjes hangen in de speeltuinen. 

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Onze brasserie en terras zijn naar verwachting vanaf 15 juni weer geopend en ingericht op de 1 metersamenleving. Zo kan er op een verantwoorde manier genoten worden van een lekker hapje en een drankje. Vooraf een tafel reserveren in onze brasserie (met je eigen gezin) is noodzakelijk. Voor het terras hoef je niet te reserveren.

Zwemmen

Op het park en in de omgeving

Naast de standaard zwembadregels gelden ook nog de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Douche en verkleed je bij je accommodatie of kampeerplaats.
 • Desinfecteer je handen voor binnenkomst.
 • Indien je keel- of luchtweg klachten, verkoudheid of koorts hebt kom dan niet zwemmen.
 • Ligbedden zullen niet aanwezig zijn bij het zwembad.
 • Bij drukte kan er besloten worden te werken met tijdslots van 30 minuten.

 

 

Het zwembad

Het zwembad

Er mogen max. 97 gasten tegelijk in het zwembad. De Franse zon is heerlijk, af en toe een plons in het zwembad ook! Indien nodig werken we met tijdslots van een half uur, zo kan iedereen de verkoeling opzoeken. 's Ochtends en 's middags wordt het zwembad grondig gedesinfecteerd, daarom sluiten we tussen de middag een uurtje.

We zijn iedere dag geopend van 09:00 - 13:00 uur & van 14:00 - 20:00 uur. Denk aan de 1 meter

Zwemmen in de omgeving

Zwemmen in de omgeving

Naast ons eigen zwembad is er in de omgeving ook genoeg ruimte om te genieten van het water waar de nodige afstand tot elkaar veel makkelijker geborgd kan worden. Binnen 30 minuten rijden van de camping bevinden zich bijvoorbeeld:

 • Rivierstrandje in St Jean du Bruël
 • Rivierstrandje in La Roque-Sainte-Maguerite
 • Langs de rivier de Dourbie (waar ook de camping aan ligt) zijn ook vele plekken waar gezwommen kan worden.
Wat is er te doen in de omgeving?
Omgeving

Omgeving

De typisch Franse markten met gebraden kip, geitenkaas, honing en karakteristieke worst, gaan gewoon open. Net als de terrassen met een lekkere rosé, echter met de nodige afstand. Je boodschappen haal je op de camping of in de supermarkt in de buurt.

De toeristische attracties, met de social dinstancing in acht nemend, gaan gewoon open. Wat is nu heerlijker dan een wandeling door de natuur of sporten op het water?

Tips in de omgeving

Tips in de omgeving

Juist in deze periode zijn onderstaande tips aan te raden:

 • De natuur is prachtig in de Aveyron en leent zich voor prachtige wandelingen en autoroutes. 
 • Vélorail
 • Kanoen onder het Viaduct van Millau of een van de vele andere kanotochten.
 • Sportieve activiteiten zoals canyoning, avonturenparcours, parapenten, mountainbiken etc.
 • Bezoek de 5 tempeliersplaatsen gelegen rondom de camping.
 • Bezoek een van de 3 grotten.
Picknicken in de natuur

Picknicken in de natuur

Wij bieden je in deze bijzondere tijd een leuke extra.

Wij stellen complete picknickpakketten samen inclusief leuke locatie tips waar je naartoe kunt gaan om te picknicken!

Meer informatie hierover kan je tzt op het park verkrijgen. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Val de Cantobre
Vellas, 12230 Nant
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail