RCN Port l'Epine

RCN Port l'Epine

praktische informatie

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen bij RCN Port l'Epine. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de gang van zaken op de camping.

Route-informatie

10 Venelle de Pors Garo 22660 Trélévern

Route naar het park

Parkeren

op het park

KAMPEERPLAATS

Je mag één auto bij de kampeerplek op ons park parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom gezet worden.

VERHUUR

Je mag één auto bij de accommodatie parkeren, een extra auto kan op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom gezet worden. 

 

 

 

 

Aankomst en vertrek

Belangrijke informatie

KAMPEERPLEK*

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

De kampeerplaats 
Per plaats zijn 6 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Op onze kampeerplaatsen mag het volgende geplaatst worden:

  • Eén bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent.
  • Naast het hoofdkampeermiddel mogen maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden. Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

ACCOMMODATIES*

Op de afgesproken aankomstdag kun je vanaf 15.00 uur inchecken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Eindschoonmaak 

De eindschoonmaak is optioneel.  Heb je deze niet bijgeboekt, maar wil je hier wel graag in worden ontzorgt? Boek deze dan alsnog bij via MijnRCN.
Gaat je huisdier mee op vakantie? Dan is de eindschoonmaak wel verplicht en automatisch in de boeking verwerkt.

 

 

 

* I.v.m. rust en veiligheid voor al onze gasten gaat 's nachts de entree slagboom dicht. Daarom is aankomst tot uiterlijk 23.00 uur mogelijk en vertrek vanaf 7.00 uur.

Goed om te weten

Voor een heerlijk verblijf

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een parkeerterrein buiten de slagbomen. Het zwembad is uitsluitend voor overnachtende bezoekers, helaas niet voor dagbezoek.

Huisdieren
Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 1 per plaats).  Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht, per dier. 

In accommodaties alleen van toepassing wanneer deze staat aangegeven als huisdiertoegankelijk. 

Betalingsmogelijkheden op het park
Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook creditcards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten). Wil je een snellere verbinding, probeer dan het premium WiFi-pakket. Bekijk hier hoe het werkt. 
Op RCN Port l'Epine en RCN les Collines de Castellane is geen premium WiFi beschikbaar.

Wat is er te doen?

Wij laten grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven, bekijk hiervoor ons faciliteitenoverzicht. Op zoek naar leuke tips in de omgeving? Bij de receptie helpen wij je graag!

Nederlandse Tv-zenders

tijdelijk niet beschikbaar

Helaas zijn de Nederlandse Tv-zenders tijdelijk niet beschikbaar. Dit vinden wij erg vervelend, zeker tijdens het EK. Wil je de EK-wedstrijden van Nederland volgen? Kom de wedstrijd dan gezellig volgen in onze bistro!

RCN-App

RCN-App

Kom je vakantie vieren bij RCN? Download dan de de app voor o.a. actuele openingstijden, recreatieprogramma, omgevingstips en jouw persoonlijke Vrienden Voordeel.

RCN Vrienden Voordeel

RCN Vrienden Voordeel

Met het RCN Vrienden Voordeel spaar je voor aantrekkelijke kortingen. Tijdens je vakantie geniet je van aanbiedingen, te verzilveren in de horeca of elders op het park.