Jouw kampeervakantie
Foto’s, film en virtuele tour
Bekijk foto's
Kamperen op RCN Port l'Epine
Bekijk het fotoalbum
Bekijk video's
Vakantievoorpret
Bekijk de video
Vele voorzieningen
Een zorgeloze kampeervakantie
  • Top 50 van mooiste campings in Frankrijk
  • Kamperen aan zee
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Restaurant met terras
  • Wasserette
RCN-Port-L'Epine-camping-in-Bretagne-luchtfoto (5)
Zoek je favoriete kampeerplaats
Rondleiding met Street View

Kamperen op een unieke plek

RCN Port l'Epine

RCN Port l’Epine is verkozen tot een van de vijftig mooiste campings in Frankrijk. Dit is voor een deel te danken aan de speciale ligging op een landtong. Sommige kampeerplaatsen liggen hierdoor direct aan het water. Ook vanaf een meer afgelegen kampeerplaats kun je van de zee genieten. Port l’Epine heeft rustige campingplaatsen voorzien van elektra. Daarnaast profiteer je altijd van de ruime opzet: gemiddeld heeft ieder kampeergezelschap honderd vierkante meter tot zijn beschikking. De plaatsen zijn zorgvuldig van elkaar afgescheiden met 

volle, groene hagen. Zo heb je voldoende rust en privacy. Kampeerders hoeven niet naar drukke stranden voor een verfrissende duik of een spelletje in het zand. De camping is namelijk direct gelegen aan een kiezelstrand, en het zandstrand ligt op slechts 200 meter afstand. Of neem een duik in het verwarmde zwembad. Heb je juist zin in een actieve bezigheid? Leef je lekker uit op de padelbaan, de jeu de boules-baan of op het sportveld. Neem daarna ook lekker plaats bij onze bistro met terras voor een verkoelend drankje.

 

 

Boek hieronder jouw kampeerplaats
Check beschikbaarheid en tarieven en boek direct online
Boek snel en ontvang tot 25% korting op jouw zomervakantie

Het is Summer Sale en dat betekent: korting! De korting is al verwerkt in onderstaande prijzen, zo zie je direct wat je bespaart. Geldig op verblijven t/m 31 augustus. Je favoriete park volgeboekt? Bekijk hier de beschikbare plekken op andere parken.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
ParkmanagerRCN Port l'Epine
Sara Brunet
Een warm welkom
"De combinatie van de warme zon en de frisse zeewind maken Bretagne een heerlijke plek. RCN Port l’Epine is verkozen tot een van de vijftig mooiste campings in Frankrijk. Vanaf onze camping kun je genieten van het prachtige uitzicht op Perros-Guirec, hét Saint-Tropez van Bretagne. Kom je snel langs om het met eigen ogen te bewonderen?"
8,4

Reviews & beoordelingen

Goed voor elkaar

Beoordeling van 500 personen
Algemene indruk
8,5
Ligging en omgeving
9,1
Kindvriendelijkheid
8,5
Horeca
7,6
Faciliteiten
8
Recreatieprogramma
7,4
Netheid terrein
8,8
Gastvrijheid
8,6