Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN het Grote Bos

Kom je op vakantie bij RCN het Grote Bos dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark het Grote Bos ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN het Grote Bos heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • Mondkapjes in publieke binnenruimtes (zoals receptie, sanitair gebouw, recreatieruimte en Vakantiekerk) zijn vanaf 13 jaar verplicht.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op het Grote Bos

Aankomst

Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. Voor een extra snelle check in, willen we je vragen je kenteken vooraf in te voeren in de RCNapp.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.


Kampeerders die zelfvoorzienend zijn in hun sanitair zijn uiteraard ook van harte welkom. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN het Grote Bos? Een gezelschap tijdens het verblijf in een accommodatie mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Ben je een gezin van meer dan 4 personen uit hetzelfde huishouden? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. We vragen je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in de speciale kar op de wasserette achter te laten.

 

Grote speeltuin

Grote speeltuin

Kinderen kunnen hier heerlijk vrij spelen. Voor de ouders geldt dat de 1,5 meter maatregel uiteraard.

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen.

Faciliteiten

Faciliteiten

De speelvelden en tennisbanen zijn geopend op ons park. Ook de Survival baan van Stichting Hangon is vanaf heden voor 19+ weer geopend. 

 

Meer informatie over de animatie en de horeca op ons park vind je hieronder op de pagina.

Animatie

Animatie

Tijdens de weekenden en schoolvakanties is er een programma. Ook hebben we dan leuke kleurplaten  die opgehaald kunnen worden bij de recreatiezaal. 

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

Je kunt dagelijks tussen 16.00 en 19.30 uur je bestelling doorgeven via 088-166 5613. De bestelling kan tussen 17.00 en 20.00 bezorgd worden of afgehaald worden in de snackbar.

Brasserie en terras

Brasserie en terras

De horeca is gesloten, met uitzondering van de snackbar. In ieder geval t/m 25 oktober zal er een afhaal- en/of bezorgservice gerealiseerd worden. Kijk voor de openingstijden in de RCN App.

Bowling

Bowling

De bowlingbanen zijn momenteel gesloten. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail