Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN het Grote Bos

Kom je op vakantie bij RCN het Grote Bos dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark het Grote Bos ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN het Grote Bos heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op het Grote Bos

Aankomst

Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. Voor een extra snelle check in, willen we je vragen je kenteken vooraf in te voeren in de RCNapp.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in het sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.


Als je zelfvoorzienend bent in het sanitair kun je het chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN het Grote Bos? Alleen met je eigen gezin ben je welkom. We vragen je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in de speciale kar op de wasserette achter te laten.

 

Grote speeltuin

Grote speeltuin

Kinderen kunnen hier heerlijk vrij spelen. Voor de ouders geldt de 1,5 meter maatregel uiteraard.

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om drukte bij de receptie te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met maximaal 1 persoon de ruimte te betreden.

Faciliteiten

Faciliteiten

De speelvelden, tennisbanen en minigolf zijn geopend op ons park. Ook de Survival baan van Stichting Hangon is (op reservering) geopend. 

 

Animatie

Animatie

Tijdens de weekenden en schoolvakanties is er een programma. Ook hebben we dan leuke kleurplaten  die opgehaald kunnen worden bij de recreatiezaal. 

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Brasserie en terras

Brasserie en terras

De brasserie is geopend! Ook kun je lekkere snacks, friet, ijsjes en meer afhalen via de snackbar.
Maaltijden en snacks kun je ook laten bezorgen via de brasserie.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail