Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN het Grote Bos

Kom je op vakantie bij RCN het Grote Bos dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark het Grote Bos ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN het Grote Bos heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op het Grote Bos

Aankomst

Kom je vóór 1 juni op ons park? Dan bellen we je vooraf om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt. Op deze manier hoef je bij aankomst niet langs de receptie en voorkomen we een te volle receptie. 

 

Verblijf op het park

Voor alle gasten geldt dat de WiFi op ons park tot 1 juli gratis is. 
Het ontvangen van bezoek is tot 1 juni niet toegestaan.

 

Kamperen

Kampeerders zijn op dit moment welkom als ze zelfvoorzienend zijn in hun sanitair. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

Vanaf 1 juli zijn de sanitair gebouwen op ons park weer open. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN het Grote Bos? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in de speciale kar op de wasserette achter te laten.

 

Grote speeltuin

Grote speeltuin

Ook hier geldt de 1,5 meter afstand. Buiten gezinssituaties is groepsvorming van meer dan 3 personen niet toegestaan. Voor de glijbaan geldt dat er 1 persoon tegelijk op de glijbaan mag.

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. Bij aankomst hoef je je niet te melden. Vóór aankomst bellen we je om door te nemen hoe je bij je accommodatie of kampeerplaats komt.

Faciliteiten

Faciliteiten

De speelvelden en tennisbanen zijn geopend op ons park. Ook de Survival baan van Stichting Hangon is vanaf heden voor 19+ weer geopend. Vanaf 5 juli zullen er weer vakantiekerkdiensten worden georganiseerd met een maximum van 100 personen.

 

Meer informatie over de animatie, zwemmen en de horeca op ons park vind je hieronder op de pagina.

Animatie

Animatie

Voor de kinderen hebben we leuke afhaalactiviteiten die afgehaald kunnen worden bij de recreatiezaal. = Kinderen tussen 3-10 jaar kunnen eenmalig een Alex & Sammy pakket aanvragen via k.mulder@rcn.nl tot en met 30 mei.

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

De afhaal en bezorgservice is mogelijk via de snackbar. Bestellen kan momenteel telefonisch via 088-1665613. Ons smulassortiment ontvang je bij aankomst op het park. 

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Brasserie: geopend vanaf 1 juni. Vooraf een tafel reserveren (met je eigen gezin) is noodzakelijk en kan via de RCN app. Er zijn 2 reserveringstijden mogelijk; om 17.00 uur (tot 19.00 uur) of om 19.00 uur (tot 21.00 uur) 

Terras: zowel bij het overdekte -, als het nieuwe terrasgedeelte van de Brasserie wordt er bediend. Voordat je plaats neemt graag eerst even melden bij één van de horeca-medewerkers.

Zwemmen

Zwemmen

Momenteel wordt ons zwembad verbouwd, het vernieuwde zwembad gaat per 1 juli open. Hier geldt de 1,5 meter maatregel voor iedereen boven de 12 jaar. Buiten gezinssituaties is groepsvorming van meer dan 3 personen niet toegestaan. Voor de glijbanen geldt dat er 1 persoon tegelijk op de glijbaan mag.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail