Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Op stap in de omgeving

Leuke evenementen in Drenthe

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN de Noordster vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in Drenthe in de buurt van ons park op een rijtje.

Let op, in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is onderstaand overzicht onder voorbehoud. informeer dus altijd lokaal of een evenement wel of niet plaatsvindt.

Evenementen in de buurt
van RCN de Noordster
dinsdag 1 januari
00:00
Evenementen en activiteiten in Zuid West Drenthe

Er is zoveel te doen in Drenthe dat je wel een nachtje mag bijboeken. Uiteraard in deze Coronatijd veel minder dan anders...
Maar is zeker nog een gevarieerd aanbod aan voorstellingen, natuurontdektochten, fiets-, mountainbike- en wielerevenementen. Wandeltochten die je op de mooiste plekjes brengen. Bekijk hier de actuele evenementen en activiteiten in de door jouw gewenste periode.


Hieronder hebben we een aantal evenementen en activiteiten voor de kerstvakantie uitgelicht.
LET OP: bekijk vooraf de bijbehorende website. I.v.m. corona kunnen activiteiten/evenementen alsnog wijzigen of geannuleerd worden. 

zondag 20 december
17:00
Bach2Broadway - Miranda in Concert

Dit optreden vindt in intieme sfeer plaats in Zael (Meppeler kunst- en cultuurcentrum)

Operaster en ontroerende sopraan Miranda van Kralingen zingt aan het einde van het onthutsende roller-coaster jaar 2020 in de intieme sfeer van Zael de sterren van de hemel.  Daarbij wordt zij op de vleugel begeleid door niemand minder dan de creatieve pianist en festivaldirecteur Yoran-Ish-Hurwitz. In ruim een uur zingt en speelt het gerenommeerde duo liefde, warmte, vrede en licht in je hart en lijf in deze laatste donkere dagen voor het Nieuwe Jaar 2021 ontwaakt. 

Kaarten kosten €22,50

Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail