#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN Zeewolde

Kom je op vakantie bij RCN Zeewolde dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark Zeewolde ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN Zeewolde heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Gasten die binnen komen eten in onze brasserie, welkom zijn op vertoon van de corona qr-code.

Huren

op RCN Zeewolde

Aankomst

De slagboom bij de receptie werkt met kentekenherkenning. Om het inchecken soepel te laten verlopen vragen je voorafgaand aan je verblijf je kenteken aan ons door te geven via mijnrcn, dan kan je bij aankomst gelijk doorrijden. Hiervoor volg je de volgende stappen:


Slagboom

  • Ga naar uw persoonlijke MijnRCN-omgeving.
  • Kies voor de optie “mijn auto’s”.
  • Vul hier het kenteken in.
  • Per reservering is er standaard één auto toegestaan op het park ( uitgezonderd Chalet de Lepelaar, max. 2 auto’s toegestaan ). Het wisselen van auto’s is uiteraard wel mogelijk.

 

Inchecken

Je bent vanaf 15.00 uur welkom. Bij aankomst moet je eerst inchecken bij de receptie en ontvang je de sleutel van je accommodatie en de benodigde informatie.

 

Kamperen

Je bent vanaf 13:00 uur welkom. Bij aankomst moet je eerst inchecken bij de receptie en ontvang je de benodigde informatie.  Onze kampeervelden zijn autovrij. Alleen voor het uit- en inladen bij aankomst en vertrek mag je auto bij de plaats staan. Daarna kan de auto geparkeerd worden op één van de parkeerplaatsen.