Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Potten

Kom je op vakantie bij RCN de Potten dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Potten ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Potten heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Mondkapjes in publieke binnenruimtes (zoals receptie, sanitair gebouw, recreatieruimte en Vakantiekerk) zijn vanaf 13 jaar verplicht.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Potten

Aankomst

De receptie is op maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.
Kom je inchecken? Kampeerders zijn vanaf 12.00 uur welkom. Heb je een bungalow of villa gereserveerd? Dan mag je vanaf 15.00 uur komen inchecken.
Om niet een te volle receptie te krijgen, graag 1 persoon per gezelschap naar binnen. Wij hanteren een maximum van 3 bezoekers in de receptie.
Kom je na sluitingstijd aan? Wij vragen je dit dan vooraf telefonisch of per email aan ons door te geven.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Potten? Een gezelschap tijdens het verblijf in een accommodatie mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Ben je een gezin van meer dan 4 personen uit hetzelfde huishouden? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

We vragen je bij vertrek het gehuurde bedlinnen achter te laten op de daarvoor aangegeven plaats. Je vindt de informatie hierover in de informatiemap.

 

De receptie

De receptie

Voor dringende zaken ben je welkom op onze receptie, om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon per gezin naar binnen en maximaal 3 personen in de receptieruimte. De receptie is op maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Een mondkapje is in de receptie verplicht.

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

Vanaf heden is er een afhaal- en bezorgservice gerealiseerd. Bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden op  088 166 5107. Download de afhaalkaart hier of bekijk hem op deze pagina

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Op dit moment is onze Brasserie en terras gesloten. Wel hebben we een afhaalservice, meer informatie daarover vind je hierboven.

Watersport en verhuur
Maatregelen watersport en verhuur
Recreatie en Water(sport)

Recreatie en Water(sport)

In de winterperiode is onze recreatie en watersport gesloten. Tennissen, minigolf en het afhalen van bordspellen kan via de receptie.

Vanaf 26 maart is onze bootverhuur weer geopend.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail