RCN de Potten

praktische informatie

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen bij RCN de Potten. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de gang van zaken op het park.

Route-informatie

De Potten 2, 8626 GG Offingawier

Route naar het park
Bereikbaarheid OV   

Parkeren

op het park

KAMPEERPLAATS

De kampeervelden zijn autovrij. Alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan met de auto het veld op te rijden. Nabij het kampeerveld zijn parkeerplaatsen. 

VERHUUR

Je mag één auto per accommodatie op ons park parkeren, de andere auto kan op de centrale parkeerplaats voor de slagboom gezet worden. 

Accommodaties voor 6 personen of meer mogen twee auto's dichtbij de accommodatie parkeren.

 

 

 

Ga voor vertrek naar je persoonlijke MijnRCN en vul hier jouw kenteken in. Bij aankomst kun je dan direct ons park oprijden.

 

Aankomst en vertrek

Belangrijke informatie

KAMPEERPLEK

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

KAMPEERPLEK met prive sanitair

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 11.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

De kampeerplaats 
Per plaats zijn 7 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Op onze kampeerplaatsen mag het volgende geplaatst worden:

  • Eén bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent.
  • Voor een camper hebben we specifieke camperplaatsen.
  • Naast het hoofdkampeermiddel mogen maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden. M.u.v. RCN Topperhoedje hier mag maximaal 1 klein tentje worden geplaatst.  Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

VERHUUR

Op de afgesproken aankomstdag kun je vanaf 15.00 uur inchecken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Eindschoonmaak 

De eindschoonmaak bij het huren van een accommodatie zit inbegrepen in de verhuurprijs. Er zijn een aantal uitzonderingen, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

 

Kinderbedje

Heb je een kinderbedje bijgeboekt? I.v.m. de veiligheideisen wordt deze zonder matras in de gereserveerde accommodatie gezet. het matras en bedlinnen dien je zelf mee te brengen.

De afmeting van het kinderbedje voor het matras is 60x120 cm.

Plaatsinginstructie kampeermiddel

Plaatsinginstructie kampeermiddel

  • De ingang van al je kampeermiddelen zijn gericht op het veld.
  • De as in het midden van de plaats  en niet verder dan 1 meter van het nummerpaaltje.
  • Je mag tot 30 m2 bebouwen.
  • Je dient wanneer er een stroomkast of stroompaaltje op je plaats aanwezig is, deze toegankelijk te laten.
  • Het plaatsen van windschermen is toegestaan tussen zonsopgang en zonsondergang indien deze beheerd is.

Goed om te weten

Voor een heerlijk verblijf

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een van de parkeerterrein(en) buiten de slagbomen. 

Huisdieren
Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 2 per plaats).  Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht, per dier. Bij RCN le Moulin de la Pique, RCN Domaine de la Noguière, RCN Val de Cantobre en RCN Belledonne is een huisdier standaard toegestaan.

In accommodaties alleen van toepassing wanneer deze staat aangegeven als huisdiertoegankelijk. Ook zijn er op onze parken huisdiervrije kampeervelden. Op de plattegrond staat aangegeven op welke kampeervelden huisdieren zijn toegestaan.

Betalingsmogelijkheden op het park
Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook creditcards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten). Wil je een snellere verbinding, probeer dan het premium WiFi-pakket. Bekijk hier hoe het werkt.

Wat is er te doen?

Wij laten grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven, bekijk hiervoor ons faciliteitenoverzicht. Op zoek naar leuke tips in de omgeving? Bij de receptie helpen wij je graag!

RCN-App

RCN-App

Kom je vakantie vieren op een RCN Vakantiepark? Download dan de app voor o.a. actuele openingstijden, recreatieprogramma, tips in de omgeving en de menukaart van de snackbar en Brasserie.

RCN Vrienden Voordeel

RCN Vrienden Voordeel

Als trouwe gast van RCN spaar jij met het RCN Vrienden Voordeel voor leuke specials en voordelen tijdens jouw verblijf op ons park. Bekijk in MijnRCN welke vouchers op jou staan te wachten.

Streamen

Streamen

Slecht weer... of gewoon lekker tot rust komen met een podcast? In de meeste accommodaties bij RCN in Nederland kun je via de televisie streamen.