#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Potten

Kom je op vakantie bij RCN de Potten dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Potten ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Potten heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Potten

Aankomst

Kom je inchecken? Kampeerders zijn vanaf 12.00 uur welkom. Heb je een bungalow of villa gereserveerd? Dan mag je vanaf 15.00 uur komen inchecken.
Om niet een te volle receptie te krijgen, graag 1 persoon per gezelschap naar binnen. Wij hanteren een maximum van 3 bezoekers in de receptie.
Kom je na sluitingstijd aan? Wij vragen je dit dan vooraf telefonisch of per email aan ons door te geven.

 

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Potten? Vanaf 15.00 uur is de deur van de accommodatie open. De sleutel ligt gedesinfecteerd in de accommodatie. Tevens ligt daar een welkomstmap met onze parkinformatie klaar.

Op je vertrekdatum vragen we je de gehuurde bedlinnen af te halen en al het bedlinnen in een kussensloop te doen. Vervolgens het verzoek om dit bedlinnen buiten op het terras van de accommodatie te leggen.

We vragen je bij vertrek het gehuurde bedlinnen achter te laten op de daarvoor aangegeven plaats. Je vindt de informatie hierover in de informatiemap.

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen, hier wordt de 1,5 meter maatregel in acht genomen. 

 

Inchecken? Alles ligt al klaar in de accommodatie.

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Brasserie en terras

Brasserie en terras

De brasserie is weer geopend! Een tafeltje reserveer je gemakkelijk hier. Ook kun je maaltijden en snacks afhalen via de brasserie. 

Afhaalservice

Afhaalservice

Er is een afhaalservice gerealiseerd via de brasserie. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op onze website of in de RCN-app.

Watersport en verhuur
Maatregelen watersport en verhuur
Recreatie en water(sport)

Recreatie en water(sport)

Onze verhuur is geopend. Kom een potje tennissen, minigolf spelen of huur een E-Chopper.

Bij ons havenkantoor kun je o.a. terecht voor het huren van een (elektrische) sloep, motorboot , SUP of zeilboot. Houd hierbij wel de coronaregels van het RIVM in acht.