Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN Toppershoedje

Kom je op vakantie bij RCN Toppershoedje dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark Toppershoedje ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN Toppershoedje heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN Toppershoedje

Aankomst

Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen.

 

Kamperen

De sanitairgebouwen zijn geopend. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN Toppershoedje? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats in de gang achter te laten.

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen.

Faciliteiten

Faciliteiten

Alle speeltuintjes verspreid over het terrein zijn geopend op ons park. Vakantiekerkdiensten worden georganiseerd met een maximum van 100 personen.

 

Meer informatie over de animatie, zwemmen en de horeca op ons park vind je hieronder op de pagina.

Animatie

Animatie

Kinderen kunnen zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas. Vanaf 3 juli zullen er weer recreatieactiviteiten op het park worden aangeboden. 

Het Spetterparadijs

Het Spetterparadijs

Geopend. De maximale capaciteit is 35 personen verdeeld over zowel het zongedeelte als in het water en ook toezichthouders/ouders worden hierbij meegerekend. Hier geldt de 1,5 meter maatregel voor iedereen boven de 12 jaar. We hebben de ligbedden op 1,5 meter van elkaar gezet en vragen je dit ook zo te laten staan. Verder vragen we je bij je accommodatie/kampeerplaats te verkleden en te douchen. 

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

Diverse heerlijke gerechten incl. salade en frietjes, maar ook losse frites, huisgemaakte pizza’s, soft- en schepijs zijn verkrijgbaar via de afhaal en bezorgservice. Bestellen kan momenteel telefonisch via 088-1665805. De menukaart ontvang je bij aankomst op het park. 

Brasserie en terras

Brasserie en terras

De brasserie en het terras zijn geopend. Vooraf een tafel reserveren in de brasserie is noodzakelijk en kan via de RCN app. Hiervoor geldt dat per tafel 1 huishouden of 2 personen mogen plaatsnemen. Betaling in de brasserie bij voorkeur met pin en op het terras uitsluitend per pin.


Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 19.00 uur en in het weekend van 10.00 - 16.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail