Evenementen Leuke evenementen in Brabant

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN de de Flaasbloem vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in Brabant in de buurt van ons park op een rijtje.

Evenementen in de buurt
van RCN de Flaasbloem
woensdag 15 november
Winterefteling

Beleef de Winter Efteling, waar de koudste dagen van het jaar het warmst aanvoelen. Duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, Vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Over de ijsbaan zwieren met je lief, gierend van een glijhelling of wegsmelten bij je favoriete sprookje

Bekijk de winterefteling
vrijdag 15 december
16:00
00:00
Biergarten Tilburg

Je kunt een heel weekend lang genieten van speciaalbieren, whisky's, (gluh)wijnen, gezelligheid en winters eten. De Biergarten wordt verwarmd door vuurkorven en er is een verwamd buitenterras waar je kunt luisteren naar livemuziek van singer-songwriters en dj's. De locatie wordt zowel van binnen als van buiten omgetoverd tot een bourgondisch café. De toegang is helemaal gratis. 

Meer informatie
vrijdag 26 januari
Cultuurnacht Breda

Op 26 januari staat Breda weer bol van nachtelijke culturele avonturen. Tientallen musea, galeries, theaters en andere kunst- en cultuurinstellingen zetten van 19.00 tot 24.00 uur hun deuren open voor bijzondere activiteiten. 

zaterdag 27 januari
Mastboscross Breda
Met een flinke dosis uithoudingsvermogen en liefde voor modder, haalt iedereen de eindstreep. De mastboscross staat bekend als de gezelligste bikkelcross, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen van het land. Met modder ‘all over the place’, winterse weersomstandigheden en één van de mooiste bossen van Nederland, brengt de Mastboscross een finishlijn die nog nooit zo fijn aanvoelde. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender.

 

Voor niet-wedstrijdlopers is er op zondag de uitdagende Prestatiecross waar je zelf bepaalt wanneer je finisht. Jonge lopers kunnen samen met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en/of familie meelopen aan de leuke Familie- en scholierencross.

Meer over de mastboscross
zondag 11 februari
Carnavalsoptocht Gilze, Tilburg, Bavel, Dongen en Oosterhout
maandag 12 februari
Carnavalsoptocht Chaam en Breda
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.