Krazy Kangaroo

Indoor trampolinepark in Breda

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark in Breda , ze hebben naast de aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's waar je allerlei tricks kunt oefenen en spellen kunt spelen. Ook kun je hier freerunnen.
Freerunnen kan in de ruimte met speciale obstakels. Verder is er in dit trampolinepark een dodgeball area, foam pit, bigairbag, een wipe out baan en high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines! ++In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze snacks en hamburgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils en alle gerechten worden vers bereid. Ook is er gratis Wifi voor alle bezoekers.

Openingstijden Krazy Jump (v.a. 8 jaar)
Maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur.

Openingstijden Kids Jump ( 5-9 jaar)
Woensdag van 14:00 uur tot 15:00 uur, zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 11:00 uur.

Springen voor de allerkleinsten (v.a. 2 jaar)
Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar is er Kids Jump op iedere woensdag van 13.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00.

Voor 11 euro mag je een uur springen samen met een begeleider. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

Op vertoon van de slagboompas van RCN Vakantiepark de Flaasbloem krijg je het 2de uur gratis Krazy Jump bij Krazy Kangaroo Breda.

Krazy Kangaroo

Terheijdenseweg 500

4826 AB, Breda

Nederland