Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Marketeer Content & Partnerships (32-38 uur)

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Wil jij het hele jaar bezig zijn met vakanties en Marketing? RCN Vakantieparken is op zoek naar een content & partnerships marketeer die gedreven is om in samenwerking met onze partners het verschil te maken. Ben jij deze persoon? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met alle collega’s tijdens de lunch een wandeling in dit prachtige gebied. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: finance, marketing, ICT, HR, veiligheid, beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

RCN is daarnaast meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Binnen de Marketing afdeling - die bestaat uit 10 personen – maak je onderdeel uit van het content team. Je bent een content specialist, die zich graag creatief uitleeft met content creaties op het gebied van advertising, magazines en website. Daarnaast neem je initiatief in de samenwerking met onze partners en hou jij je bezig met de ontwikkeling van partneracties.

Wat ga je doen?

 • Je hebt de regie voor de samenstelling en ontwikkeling van de informatiebulletins op alle parken inclusief vertalingen.
 • Je promoot en versterkt RCN Vakantieparken door aandacht te genereren via offline kanalen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de contacten met RCN partners en houdt de regie over acties gericht op awareness, gastbeleving en conversie.
 • Samen met jouw contentcollega’s zorg je voor een optimale gastbeleving door o.a. inspirerende websitecontent met pakkende teksten, mooie vakantiebeelden en strategisch inzicht samen te brengen.
 • Je bent aanspreekpunt voor een aantal RCN-parken en denkt mee om de gastbeleving en informatievoorziening op die vakantieparken te verbeteren.

Wat vragen wij?

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt relevante werkervaring met geschreven en visuele content creatie.
 • Je schrijft foutloos Nederlands en het zou heel prettig zijn als je ook de Franse en/of Duitse taal beheerst.
 • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar.
 • Je herkent je in de volgende eigenschappen: creatief, ondernemend , flexibel, netwerker, hands-on en een goede teamplayer.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie, schaal 7 of 8 ( € 2.600- € 3.600).

Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 15 december 2021
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Martin HR

Vragen over deze vacature?

Martin van Schaik
Manager Marketing
Tel. 0343513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail