Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw op ons park

RCN la Ferme du Latois

Op RCN La ferme du Latois wordt niet stilgezeten! In 2020 hebben we vier nieuwe 6-persoons Mobile Homes geplaatst naast de kleine visvijver, type Mobile Home Calamars. Ook is het kleine sanitair achter de grote visvijver helemaal vernieuwd en gerenoveerd.

In de winter van 2020/2021 is er een autovrije wijk gecreëerd. Dit is een gloednieuwe wijk met vier nieuwe 4-persoons Mobil Homes en vier nieuwe 6-persoons Mobil Homes. Daarnaast zijn de drie - al bestaande - safaritenten ook geïntegreerd in deze wijk.

Bekijk en lees hieronder alles over de vernieuwingen op RCN la Ferme du Latois!

Autovrije wijk

Op RCN la Ferme du Latois

De afgelopen periode is er een autovrije wijk gecreërd. Er zijn twee parkeerplaatsen naast de nieuwe wijk geplaatst, hier kunnen de auto's geparkeerd worden. Middels een wandelpad kun je naar de accommodatie toe waar je kunt genieten van de nieuwe Mobil Home, mét airco en vaatwasser. Alle Mobil Homes zijn voorzien van een Nespresso apparaat. Extra leuk: de Mobil Homes hebben van buiten net een ander kleurtje dan de stacaravans die op de rest van de camping staan.

 

In de wijk komen de nieuwe 4 persoons Mobil Home Dauphin en de nieuwe 6 persoons Mobile Home Baleine. 

 

*De getoonde foto’s zijn fabrieksfoto’s om je alvast een indicatie te geven van de accommodaties. Kleuren, meubilair etc. kunnen afwijken van de werkelijkheid.

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN la Ferme du Latois
le Latoi, 85220 Coëx
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail