Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw op ons park

RCN la Ferme du Latois

Op RCN La ferme du Latois wordt niet stilgezeten! In 2020 hebben we 4 nieuwe 6persoons mobile homes geplaatst naast de kleine visvijver, type mobile home Calamars. Het kleine sanitair achter de grote visvijver is in 2020 helemaal vernieuwd en gerenoveerd!

Aankomende winter creëren we een autovrije wijk. Dit is een hele nieuwe wijk met 4 x 4persoons stacaravan, 4 x 6persoons stacaravan. Daarnaast zullen de 3 al bestaande safaritenten ook geïntegreerd worden in deze wijk.

Bekijk en lees hieronder alles over de vernieuwingen op RCN la Ferme du Latois!

Nieuwe autovrije wijk

Op RCN la Ferme du Latois

De komende periode wordt er een autovrije wijk gecreërd. Er worden 2 parkeerplaatsen naast de nieuwe wijk geplaatst, hier kunnen de auto's geplaatst worden. Middels een wandelpad kun je naar de accommodatie toe waar je kunt genieten van de nieuwe stacaravan, met airco en vaatwasser. Alle Mobil Homes zijn voorzien van een Nespresso apparaat. Extra leuk; de stacaravans hebben van buiten net een ander kleurtje dan de stacaravans die op de rest van de camping staan.

 

In de wijk komen de nieuwe 4 persoons Mobil Home Dauphin en de nieuwe 6 persoons Mobile Home Baleine. 

 

*De getoonde foto’s zijn fabrieksfoto’s om je alvast een indicatie te geven van de accommodaties. Kleuren, meubilair etc. kunnen afwijken van de werkelijkheid.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Ferme du Latois
le Latoi, 85220 Coëx
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail