Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw op ons park

RCN la Ferme du Latois

Op RCN la Ferme du Latois wordt niet stilgezeten. Zo wordt er momenteel een centraal punt gecreëerd waar jong & oud zich uitstekend kunnen vermaken tijdens hun vakantie en zal het park net zoals in 2019 (langoustine) ook in 2020 over een nieuw type mobil home beschikken, namelijk de Calamar. Bekijk en lees er hieronder alles over!

Centraal gedeelte

Gezelligheid voor jong & oud!

Het nieuwe centrale punt zal beschikken over een nieuwe buitenbar, restaurantterras, speelplaats en jeu de boulesbaan. Ook verhuizen de tafeltennistafels van wat meer achteraf op de camping naar dit centrale gedeelte. Zo is er altijd voor iedereen wel iets te beleven, want ook het zwembad ligt direct aan dit centrale deel. Verder wordt er binnen een nieuwe gezellige bar met open haard gebouwd.

 

Mobil home Langoustine én Calamar

Nieuw in 2019 en 2020

Op zoek naar een vakantie in een streek met de meeste zonuren van Frankrijk? Bekijk dan deze spiksplinternieuwe comfortabele en luxe mobil homes met airco en vaatwasser op RCN la Ferme du Latois!

 

Nieuw in 2020: 6 persoons mobile home Calamar

Deze spiksplinternieuwe mobil home heeft een vrij uitzicht op de kleine visvijver. Tussen de vijver en de mobil home is een hek is geplaatst waardoor het veilig is voor de kinderen. 

Bekijk en boek de nieuwe mobil home Calamar direct> 

 

Nieuw in 2019: 4 persoons mobile home Langoustine

Deze mobil home staat op een mooie, ruime plek en is van alle gemakken voorzien!

Bekijk en boek de nieuwe mobil home Langoustine direct >

 

Renovatie sanitairgebouwen

RCN la Ferme du Latois

De huidige twee grote sanitairgebouwen zullen worden voorzien van glazen puien en deuren, waardoor de gebouwen aan de bovenkant gesloten zullen zijn.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Ferme du Latois
le Latoi, 85220 Coëx
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail