Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw op ons park

RCN la Ferme du Latois

Op RCN La ferme du Latois wordt niet stilgezeten! Al vele gasten hebben la Ferme weten te vinden en kunnen genieten van de natuur en faciliteiten op de camping. Om te blijven voldoen aan de wensen en behoeften, en in de toekomst nog meer gasten een fijne vakantie te kunnen bezorgen, blijven wij ontwikkelen en vernieuwen.

Bekijk en lees hieronder alles over de vernieuwingen op RCN la Ferme du Latois!

Alle vernieuwingen op een rijtje
Mobil home Tortue

Mobil home Tortue

Midden in de Franse natuur staat deze nieuwe 6-persoons mobil home Tortue mét dubbele badkamer. Geniet op een mooie, ruime plek van ook alle andere gemakken zoals een keuken met o.a. vaatwasser en Nespresso-apparraat, drie fijne slaapkamers, een halfoverdekte veranda en parkeerplaats naast de mobil home.

Mobil home Hippocampe

Mobil home Hippocampe

Gloednieuwe 4-persoons mobil home Hippocampe met luxe keuken (inclusief o.a. vaatwasser en Nespresso-apparaat), comfortabele woonkamer met grote openslaande deuren en halfoverdekte veranda, twee slaapkamers en fijne badkamer. In deze modern ingerichte mobil home vier je vakantie op z'n best!

Mobil home Orque

Mobil home Orque

Op een van de mooiste plekjes van la Ferme du Latois, rechtstreeks aan de visvijver, geniet je van deze luxe 6-persoons mobil home Orque met extra groot terras én zitje aan het water. Ook binnen is deze accommodatie van alles wat je wens voorzien: een dubbele badkamer, luxe keuken, woonkamer met grote openslaande deuren en drie slaapkamers.

Autovrije wijk

Autovrije wijk

In 2021 is er een autovrije wijk gecreëerd: middels een wandelpad loop je als gast hierbij zo naar jouw accommodatie waar je kunt genieten in een van de mooie, en tevens nieuwe, mobil homes. Naast de wijk zijn parkeerplaatsen om je auto kwijt te kunnen.

 

In deze wijk vind je de 4 persoons Mobil home Dauphin en de 6 persoons Mobile home Baleine