#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Unieke trouwlocatie aan het water
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Trouwlocatie in Midden-Nederland

Trouwen op een vakantiepark

Altijd al gedroomd om te trouwen met je voeten in het zand? Het kan nu op het strand van Vakantiepark RCN Zeewolde in het midden van het land.

Voor een echt strandgevoel hoef je niet meer naar de kust te rijden! RCN Zeewolde biedt alles wat je mag verwachten van een unieke trouwlocatie aan het water: een ontspannen (vakantie)sfeer, zandstrand, overnachtingsmogelijkheden, gastvrij team en heerlijke hapjes en drankjes. Het reeds vernieuwde vakantiepark met uiteenlopende faciliteiten is uniek in de omgeving.

Trouwen op een vakantiepark

Trouwen op een vakantiepark

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksboodje? Vanaf nu kan dat ook op RCN Vakantiepark Zeewolde. Het recent vernieuwde park ligt aan het water en biedt vele mogelijkheden voor jullie trouwdag. Ceremonie op het strand, diner en trouwfeest in Brasserie Wolderwijd of op het terras. Er zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar voor jullie gasten om op het vakantiepark te overnachten. Echt alles op één locatie!

Ceremonie op het strand

Ceremonie op het strand

Wat deze trouwlocatie uniek maakt is dat het mogelijk is om het huwelijk te voltrekken op het strand. Hiervoor komt de ambtenaar van de burgerlijke stand naar onze locatie. Bij ons kun je trouwen met de voetjes in het zand en een uitzicht over het water. En hoe gaaf is een entree met de boot in onze haven?

Brasserie Wolderwijd

Brasserie Wolderwijd

Jullie receptie, feest, lunch of diner zijn mogelijk in onze brasserie met moderne uitstraling. Samen met het bruidspaar kijken we naar een passend aanbod aan eten en drinken. 

Vrijbijvende offerte aanvragen

Vrijbijvende offerte aanvragen

Er is zoveel mogelijk bij RCN Zeewolde. Graag bespreken wij met het bruidspaar de mogelijkheden en maken indien gewenst een offerte op maat. Zie jij jezelf al trouwen bij RCN? Neem contact op via horecazw@rcn.nl.