Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Potten
Watersportvakantie in Sneek
RCN de Potten | Sneek | Friesland

Nieuw

RCN de Potten

RCN de Potten heeft verschillende nieuwe accommodaties. Van glampingaccommodatie tot eenvoudig kampeerchalet, er past altijd iets bij jouw wensen en reisgezelschap.

In 2019 zijn er al 5 nieuwe mobile homes, van het type 'Klipper', aan het water geplaatst en ook in 2020 verwelkomt RCN de Potten 5 nieuwe mobile homes van ditzelfde type! Daarnaast is er de gloednieuwe chalet de Catamaran in de verhuur, deze luxe chalet bestaat uit 2 gedeelten die door middel van een veranda aan elkaar verbonden zijn.  (binnenkort online te boeken!) 

In 2021 hebben we een compleet vernieuwd sanitair gebouw op de Kampeerhaven.

Liever iets eenvoudigs? Aan de rand van het meer zijn vorig jaar nieuwe compacte kampeerchalets de Potten geplaatst met een eigen terras direct aan het water. Ook hiervan zijn er in 2020 nog eens 3 kampeerchalets geplaatst.  Ben je een kampeerliefhebber maar heb je geen eigen tent? We hebben 4 safaritenten van het type Laser. Compleet maar basic ingericht. Zo heb je toch dat echte kampeergevoel.

Nieuw: safaritent de Laser

Nieuw: safaritent de Laser

De luxe van een stoere safaritent, maar toch kamperen… Dat kan in deze nieuwe 6persoons Glamping accommodatie de Laser

Nieuw: chalet de Catamaran

Nieuw: chalet de Catamaran

Deze luxe chalet bevat 2 complete accommodaties en is ideaal voor een vakantie met je gezin en opa en oma! Binnenkort verschijnt er meer info op de website.

Mobilhome de Klipper

Mobilhome de Klipper

RCN de Potten verwelkomt opnieuw 5 nieuwe mobilhomes: 'Mobilhome de Klipper'.

Kampeerchalet

Kampeerchalet

Nieuw op RCN de Potten zijn kampeerchalets. De 4-persoons kampeerchalets zijn compact en toch compleet, ideaal voor een kort verblijf! Allemaal met een uniek uitzicht over het water.

Nieuwe aanlegsteiger

Nieuwe aanlegsteiger

De steiger bij het restaurant is vernieuwd en vergroot. Ook is de steiger voorzien van verlichting en stroom-/waterpalen, ideaal voor passanten.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail