Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Potten
Watersportvakantie in Sneek
RCN de Potten | Sneek | Friesland
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

RCN de Potten

We blijven vernieuwen! Lees hieronder alle vernieuwingen die zijn uitgevoerd of op de planning staan. Er komt bijvoorbeeld een compleet vernieuwd sanitair gebouw op de kampeerhaven, een aantal nieuwe speeltoestellen en de passantenhaven op de kampeerhaven is vernieuwd. 

 

Nieuw: E-chopper

Nieuw: E-chopper

Nieuw dit jaar in de verhuur: E-choppers. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland. Bij de huur van een E-chopper krijg je een uitgestippelde route mee en hoef je geen enkele highlight te missen.

Speeltoestellen

Speeltoestellen

In de winter van 2020/2021 zijn er verspreid over het park een aantal nieuwe speeltoestellen worden geplaatst. Voor nog meer speelplezier! 

Passantenhaven

Passantenhaven

De passantenhaven op de kampeerhaven is vernieuwd. Er zijn een aantal grotere plaatsen gecreëerd, waarvan een aantal over elektra beschikken. 

Vernieuwd sanitair gebouw

Vernieuwd sanitair gebouw

In 2021 zal er een compleet vernieuwd sanitair gebrouw gerealiseerd zijn op de kampeerhaven. Op de afbeelding zie je alvast een voorproefje. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail