RCN de Roggeberg | Comfort pitch

RCN de Roggeberg

Description Facilities Ratings
View reviews from others
Description

RCN de Roggeberg | Comfort pitch

  • TV connection
  • Sanitary facilities close by
  • 10 amp electricity supply
  • Water connection
  • Pets allowed

If you want a luxury camping experience, then opt for a comfort pitch.

Comfort pitches have a central aerial connection and water supply and discharge.

There are several pet-free camping fields. RCN de Roggeberg has seven sanitary buildings spread across the park. This means the sanitary facilities are always close by. Parking is available close to your pitch. There are sandpits and playground equipment on various camping fields for young guests to enjoy.

 

Disabled guests are also welcome as we have special facilities, such as wheelchair-friendly showers and toilets, to cater to their needs.

For real die-hards: you can even pitch your tent or park your mobile home at our park in winter as part of our camping site remains open in winter during weekends and school holidays.

 

Use of WiFi is free. 

Facilities
Internet and television
Park WiFi
10 amp electricity supply

Average rating

1  Ratings, RCN de Roggeberg | Comfort kampeerplaats
Rating

Personal rating

Prachtig park
9/3/2022
Na jaren dit jaar weer eens op De Roggeberg op vakantie geweest met onze caravan. De Roggeberg is een grote ruim opgezette camping met veel bomen en groen. Helaas voor ons was ons plekje 's middags in de volle zon en dat was met 30+ graden niet altijd even prettig. We hebben tijdens ons verblijf veel gebruik gemaakt van de wifi. En die viel op ons veld erg tegen. Verbinden met de hotspot van onze telefoon was de enige oplossing voor een goede internetverbinding op de kampeerplaats. Het personeel van de camping is heel vriendelijk en behulpzaam maar in de snackbar kon het personeel de drukte vaak niet aan en stonden er lange rijen en ging er af en toe iets mis met de bestellingen (bestelling niet compleet). Gelukkig werd het probleem weer snel opgelost. Het gratis zwemmen in het bosbad naast de camping vonden we een groot succes met die hitte (aug '22).