Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw

bij RCN de Flaasbloem

Ook RCN de Flaasbloem blijft vernieuwen. Zo zijn de bungalows van het type Helsinki gerenoveerd en zijn er 2 nieuwe Finse lodges geplaatst. Daarnaast zijn er 2 rolstoeltoegankelijke bungalows van het type Oslo gerenoveerd. Ook is er de laatste maanden hard gewerkt aan de renovatie van een toiletgebouw en 3 andere bungalows. Wil je weten wat er nog meer nieuw is? Lees dan snel verder.

Vernieuwd sanitairgebouw

Vernieuwd sanitairgebouw

Het sanitair gebouw vlakbij de entree van het park is volledig gerenoveerd. Helemaal hip en bij de tijd kun je daar vanaf nu gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen: vloerverwarming, led verlichting, kindersanitair en aangepast sanitair. Het is zelfs mogelijk om zelf je temperatuur te regelen.

Gerenoveerde bungalows

Gerenoveerde bungalows

 De bungalows van het type Helsinki (8-persoons) en de aangepaste bungalows Malmo zijn volledig gerenoveerd in 2019. Ze zijn volledig gerestyled van binnen en buiten en zijn prachtig geworden!

Nieuwe bungalows in 2020

Nieuwe bungalows in 2020

In de winter van 2019 worden de bungalows van het type Malmo gerenoveerd. Zowel van buiten als van binnen worden ze volledig opgeknapt. Vanaf voorjaar  2020  weer te huur.

Hippe Water lodges

Hippe Water lodges

Direct aan het recreatiemeer stonden al drie hippe Water lodges, maar daar zijn er nu nog twee aan toegevoegd. Zo wandel je direct vanuit je huisje het water in.

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Flaasbloem boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Flaasbloem goes solar

Flaasbloem goes solar

In 2020 investeert de Flaasbloem flink in groene energie. Meerdere grote daken op het terrein zullen voorzien worden van zonnepanelen.

We houden ze wel uit het zicht want we willen het park zo mooi mogelijk houden. De panelen leveren dus stiekem een grote bijdrage in de energiebehoefte van het park.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail