#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Flaasbloem
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

bij RCN de Flaasbloem

Bij RCN de Flaasbloem zitten we niet stil, ook in 2022 zijn er weer vernieuwingen! De Oslo bungalows worden volledig gerenoveerd naar Malmo bungalows met welness badkamer. Ook zijn er dit jaar meer kampeerplaatsen met privé sanitair en wordt het sanitair gebouw de Wildenberg volledig gerenoveerd. Voor de kids zijn er ook nieuwe activiteiten, zoals een nieuw multi sport court en het elektrische Alex en Sammy treintje de Flaasbloemel. 

 

 

Uitbreiding comfort kampeerplaatsen

Uitbreiding comfort kampeerplaatsen

In 2022 zullen er comfort kampeerplekken te vinden zijn bij RCN de Flaasbloem. Dit zijn plaatsen met eigen watertappunt. Ideaal voor als je komt kamperen! 

Multi sport court

Multi sport court

Goed nieuws voor de sportievelingen: er is een nieuw multi sport court. Leef je uit tijdens een potje voetbal, tennis of voetvolley op het nieuwe sport court! 

 

 

* Foto is een impressie

Crossen op RCN de Flaasbloem

Crossen op RCN de Flaasbloem

Sinds dit jaar kan jij al jouw energie kwijt door met jouw crossfiets te stuiteren over onze nieuwe crossbaan. Kom jij schoon over de finish?

Nieuwe Malmo bungalows

Nieuwe Malmo bungalows

In 2022 worden de bungalows van het type Oslo volledig gerenoveerd naar Malmo bungalows. De bungalows krijgen een ruime welness badkamer met bubbelbad en inloopdouche. Zo kun je heerlijk ontspannen tijdens je vakantie. 

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar wil je ook graag het comfort dat je van thuis gewend bent? In 2022 worden er nog meer kampeerplaatsen bij RCN de Flaasbloem uitgebreid met privé sanitair. 

Vernieuwd sanitair gebouw

Vernieuwd sanitair gebouw

Naast de nieuwe kampeerplaatsen met prive sanitair wordt ook sanitair gebouw de Wildenberg volledig gerenoveerd in 2022!