Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN de Flaasbloem

Ook RCN de Flaasbloem blijft vernieuwen. Zo zijn de bungalows van het type Helsinki gerenoveerd en zijn er 2 nieuwe Finse lodges geplaatst. Daarnaast zijn er 2 rolstoeltoegankelijke bungalows van het type Oslo gerenoveerd en worden er laadpalen geïnstalleerd voor elektrische auto's Wil je weten wat er nog meer nieuw is? Lees dan snel verder.

Vernieuwd sanitairgebouw
Vernieuwd sanitairgebouw

Het sanitair gebouw vlakbij de entree van het park wordt in de winter van 2019 volledig gerenoveerd. Helemaal hip en bij de tijd kun je daar in 2020 gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen: vloerverwarming, led verlichting, kindersanitair en aangepast sanitair. Het is zelfs mogelijk om zelf je temperatuur te regelen.

Gerenoveerde bungalows
Gerenoveerde bungalows

 De bungalows van het type Helsinki (8-persoons) en de aangepaste bungalows Malmo zijn volledig gerenoveerd in 2019. Ze zijn volledig gerestyled van binnen en buiten en zijn prachtig geworden!

Gerenoveerde bungalows
Nieuwe bungalows in 2020
Nieuwe bungalows in 2020

In de winter van 2019 worden de bungalows van het type Malmo gerenoveerd. Zowel van buiten als van binnen worden ze volledig opgeknapt. Vanaf voorjaar  2020  weer te huur.

Gerenoveerde bungalows
Hippe Water lodges
Hippe Water lodges

Direct aan het recreatiemeer stonden al drie hippe Water lodges, maar daar zijn er nu nog twee aan toegevoegd. Zo wandel je direct vanuit je huisje het water in.

Bekijk Water lodges
Privé sanitair bij je kampeerplaats
Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Flaasbloem boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail