Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

bij RCN de Flaasbloem

Nieuw in 2021 op de Flaasbloem... Vanaf maart komt er een elektrisch treintje op het park genaamd de Flaasbloemel. Hiermee worden de kinderen opgehaald om mee te doen met de leukste recreatieactiviteiten. Ook zullen er dit jaar weer chalets worden gerenoveerd,  nieuwe kinderspeeltoestellen en een speciaal strand voor onze trouwe viervoeters. Wil je weten wat er nog meer nieuw is? Lees dan snel verder.

 

Crossen op RCN de Flaasbloem

Crossen op RCN de Flaasbloem

Sinds dit jaar kan jij al jouw energie kwijt door met jouw crossfiets te stuiteren over onze nieuwe crossbaan. Kom jij schoon over de finish?

Sammy's Speurneuzenstrand

Sammy's Speurneuzenstrand

Speciaal voor onze trouwe viervoeters is er een zwemplas gerealiseerd. In deze zwemplas kunnen de honden een verfrissende duik nemen. 

Nieuwe bungalows in 2021

Nieuwe bungalows in 2021

In 2021 worden de bungalows van het type Malmo gerenoveerd. Zowel van buiten als van binnen worden ze volledig opgeknapt. 

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Flaasbloem boek je een kampeerplaats met privé sanitair. 

Flaasbloem goes solar

Flaasbloem goes solar

In 2021 investeert de Flaasbloem flink in groene energie. Meerdere grote daken op het terrein zullen voorzien worden van zonnepanelen.

We houden ze wel uit het zicht want we willen het park zo mooi mogelijk houden. De panelen leveren dus stiekem een grote bijdrage in de energiebehoefte van het park.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail