Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN de Flaasbloem

Ook RCN de Flaasbloem blijft vernieuwen. Zo zijn de bungalows van het type Helsinki gerenoveerd en zijn er 2 nieuwe Finse lodges geplaatst. Daarnaast zijn er 2 rolstoeltoegankelijke bungalows van het type Oslo gerenoveerd en worden er laadpalen geïnstalleerd voor elektrische auto's Wil je weten wat er nog meer nieuw is? Lees dan snel verder.

Gerenoveerde bungalows
Gerenoveerde bungalows

De bungalows van het type Helsinki en twee rolstoeltoegankelijke bungalows van het type Oslo zijn volledig gerenoveerd. Ze zijn voorzien van een geheel nieuw, modern interieur.

Gerenoveerde bungalows
Hippe Water lodges
Hippe Water lodges

Direct aan het recreatiemeer stonden al twee hippe Water lodges, maar daar zijn er nu nog twee aan toegevoegd. Zo wandel je direct vanuit je huisje het water in.

Bekijk Water lodges
Privé sanitair bij je kampeerplaats
Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Flaasbloem boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Meer informatie
Nieuwe bewoners: Luke en Dwayne
Nieuwe bewoners: Luke en Dwayne

RCN de Flaasbloem heeft twee hele lieve nieuwe bewoners: Luke en Dwayne. De twee alpaca's wonen vanaf nu in onze dierenweide. Kom je langs om ze een aai over hun bol te geven? Dat vinden ze erg gezellig.

MTB-afspuitplaats
MTB-afspuitplaats

Bij RCN de Flaasbloem denken we met mountainbikers mee. Zo is er nu een afspuitplaats waarvan je gratis gebruik kunt maken, zodat je je mountainbike na de gereden rit weer schoon mee naar huis kunt nemen. 

 

Ook is er een gereedschapsset en een luchtslang aanwezig. Zo ga je goed voorbereid op pad!

Vernieuwd sanitairgebouw
Vernieuwd sanitairgebouw

Het sanitair gebouw "de Luierlaan" is volledig gerenoveerd. Helemaal hip en bij de tijd kun je daar gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen: vloerverwarming, led verlichting, kindersanitair en aangepast sanitair. Het is zelfs mogelijk om zelf je temperatuur te regelen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1,4861 RCChaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail