Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bospark op de Veluwe
Bospark op de Veluwe
RCN de Jagerstee | Veluwe | Epe

Nieuw RCN de Jagerstee

Ook op RCN de Jagerstee worden er regelmatig accommodaties gerenoveerd, of volledig nieuwe accommodaties geplaatst. Zo heeft het interieur van Bosbungalow de Specht (VT6L) een upgrade gehad en is een deel van de Bosbungalows de Das (4L) omgetoverd tot speciale kids bungalows: Bosbungalow de Eekhoorn. Bosbungalow het Edelhert is voorzien van een nieuwe keuken.

Daarnaast zijn er verschillende nieuwe glampingaccommodaties geplaatst en is er een speciaal camperveld aangelegd op het park. En er is nóg meer, speciaal voor de kinderen: een indoor speeltuin en een verkeersplein waar zij met skelters kunnen racen. 
Bekijk hier alle vernieuwingen.

Verkeersplein
Verkeersplein

Een skelterbaan, maar dan met echte verkeersregels. Op deze skelterbaan met verkeersborden, stoplichten en zelfs een rotonde leren kinderen spelenderwijs alvast omgaan met de regels in het verkeer.

Gegarandeerd kinderpret
Gegarandeerd kinderpret

Wat voor weer het ook is, met dit indoor speelbos hebben kinderen altijd een topvakantie! Lekker dansen op muziek of klimmen en klauteren op één van de speeltoestellen. 

Privé sanitair bij je kampeerplaats
Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Jagerstee boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Nu boeken
Vernieuwing restaurant en receptie
Vernieuwing restaurant en receptie

Begin dit jaar zijn de receptie en het restaurant helemaal gerenoveerd. Kom gerust een kijkje nemen, want het is echt heel erg mooi geworden!

Sfeervol overnachten
Sfeervol overnachten

Wil je genieten van een betaalbare en sfeervolle vakantie? Dan is deze Veluwse Lodge een perfecte accommodatie! De nieuwe Veluwse Lodges passen perfect in de bosrijke omgeving van de Jagerstee.

Bekijk de Veluwse Lodge
Gerenoveerde accommodaties
Gerenoveerde accommodaties

Bekijk het gerenoveerde interieur van Bosbungalow de Specht (VT6L) bungalow en ontdek hoe de vernieuwde kids bungalows (Bosbungalow de Eekhoorn) eruit zien.

Bekijk accommodaties
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86,8162 NREpe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail