Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Alle vernieuwingen

Bij RCN de Jagerstee

Ook komende winter blijven we het park vernieuwen. Niet alleen hebben we kakelverse nieuwe accommodaties voor je beschikbaar, maar er staan ook weer nieuwe projecten op de planning voor het najaar en de winter.

Bekijk hieronder alle vernieuwingen.

De Wolf is bij RCN aangekomen

De Wolf is bij RCN aangekomen

De helft van onze Das bungalows zijn geheel gerenoveerd, van badkamer tot alle meubels, en zijn nu als Bungalow de Wolf te huren op onze website. Let hierbij vooral op de mooie natuurlijke uitstraling waarmee ze opgaan in de omgeving. Ook komen in 2024 de andere helft van de Das bungalows aan de beurt. 

Nieuw: Vakantiewoning de Moeflon

Nieuw: Vakantiewoning de Moeflon

Na een periode van verbouwen zijn deze zomer de nieuwe Moeflons in de verhuur gegaan. Deze 6-persoons vakantiewoningen hebben drie slaapkamers en een tweede toilet. Omdat deze in hun ontwerp uniek zijn bij RCN, zijn wij er heel trots op! Kom je deze prachtige nieuwe accommodatie ook snel eens proberen?

Gepland: de renovatie van de Edelherten

Gepland: de renovatie van de Edelherten

Maarliefst 8 van onze bungalows het Edelhert zullen worden gerenoveerd. Zij zullen ook een nieuwe naam gaan krijgen: de IJsvogel.

Deze prachtige nieuwe bungalows zullen helemaal worden vernieuwd met als kers op de taart een grote badkamer mét ligbad. Hierdoor zal deze accommodatie geschikt worden voor 4 personen.

Nieuwe stacaravans

Nieuwe stacaravans

Er is nog meer accommodatienieuws. Ook zullen de mobil homes de Vos (foto) deze winter worden vervangen voor gloednieuwe stacaravans. Hierover later meer!