Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN in Nederland

Bekijk de vernieuwingen per park

RCN blijft zich ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Maar er is meer! Zo komen er op steeds meer parken kampeerplaatsen met privé sanitair. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair zorgen voor de ultieme buitenbeleving met het comfort van je eigen douche, wc en wastafel naast je tent.

Alle vernieuwingen staan hieronder op een rijtje. Ontdek het zelf!

RCN de Noordster

RCN de Noordster

Brasserie KomEet heeft een restyling ondergaan én we beschikken vanaf de meivakantie over kampeerplaatsen met privé sanitair.

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

We hebben een gloednieuw zwembad mét driedubbele glijbaan én snack kiosk direct naas het zwembad! Ook zijn er nog eens 3 nieuwe accommodaties geplaatst, voor ieder wat wils!

RCN de Schotsman

RCN de Schotsman

RCN de Schotsman 2.0 is klaar. Een nieuw centraal hoofdgebouw, een strandje aan 't Veerse Meer, nieuwe speeltuintjes en een compleet vernieuwde tennisbaan. 

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

Direct naast het brasserie terras ligt een nieuw groot speelpark, een paradijs voor ieder kind. En sinds dit jaar is er een nieuw sanitairgebouw, geheel in stijl van de Veluwe. 

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem

Op RCN de Flaasbloem kun je samen met je hond spelen in het water. Heb je onze hondenzwemplas al gezien?

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

Helemaal nieuw op RCN de Roggeberg, het Alex & Sammy Spetterparadijs voor kinderen t/m 12 jaar. Ook de Rogge Express is klaar voor vertrek... 

RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje

Volop vernieuwingen in Ouddorp! Er zijn veel nieuwe (glamping)accommodaties geplaatst en er zijn accommodaties gerestyled. Voor de kleintjes is er een nieuwe speeltuin én een spetterparadijs.

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Ons park aan het Veluwemeer RCN Zeewolde heeft een heel nieuw terrein met nieuwe chalets en kampeerplaatsen met privé sanitair. 

RCN de Potten

RCN de Potten

In Sneek word een het sanitair gebouw vernieuwd en er zullen nieuwe speeltoestellen geplaatst worden op het park. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail