Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN in Nederland

Bekijk de vernieuwingen per park

RCN blijft zich ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Maar er is meer! Zo komen er op steeds meer parken kampeerplaatsen met privé sanitair. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair zorgen voor de ultieme buitenbeleving met het comfort van je eigen douche, wc en wastafel naast je tent.

Alle vernieuwingen staan hieronder op een rijtje. Ontdek het zelf!

RCN de Noordster

RCN de Noordster

Een kampeerplaats met privé sanitair? Dat is nou een echte luxe en stukje gemak voor tijdens het kamperen. Omdat dit zo'n groot succes is, worden er in 2022 meer van dit soort plekken gecreëerd! 

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

 In 2021 heeft het Grote Bos zes gloednieuwe kampeerchalets geplaatst én nieuwe kampeerplaatsen mét prive sanitair

RCN de Schotsman

RCN de Schotsman

Een nieuw centraal hoofdgebouw, een strandje aan 't Veerse Meer, nieuwe speeltuintjes en een compleet vernieuwde tennisbaan. Ook heerlijk uitwaaien tijdens een ritje met de nieuwe E-chopper!

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

Dit najaar zullen er nieuwe keukens worden geplaats in onze 6-persoons bungalow de Specht. Hier vast een voorproefje.

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem

Op RCN de Flaasbloem zijn in 2021 de bungalows van het type Malmo gerenoveerd. Ook kun je al jouw energie kwijt op onze nieuwe crossbaan!

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

Komend jaar gaan wij ons assortiment uitbreiden met nog zes gloednieuwe mobil homes 'de Libelle'. Ook zijn we druk bezig met onze afvalstromen en zal de mileustraat worden vernieuwd.

RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje

Ons restaurant is omgedoopt tot Brasserie de Strandweg. Aan de voorkant is er een mooie overdekte veranda geplaatst. Hier kan je terecht voor een heerlijke borrel, lunch, diner en nog meer!

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Ons park aan het Veluwemeer RCN Zeewolde heeft een heel nieuw terrein met nieuwe chalets en een gloednieuw speeltoestel.

RCN de Potten

RCN de Potten

Nieuw dit jaar in de verhuur: E-choppers. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail