Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN in Nederland

Bekijk de vernieuwingen per park

RCN blijft zich ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Maar er is meer! Zo maken RCN de Roggeberg en RCN de Jagerstee een groot speelparadijs, waar de kinderen zich wel vermaken terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie in de brasserie. 

Alle vernieuwingen staan hieronder op een rijtje. Ontdek het zelf!

RCN de Noordster

RCN de Noordster

Het centrale plein is vernieuwd en er zijn accommodaties gerenoveerd. Er zijn zelfs 2 speciale hondenbungalows én 3 nieuwe accommodatietypes bijgekomen.

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

Kinderen leven zich vanaf nu lekker uit in de nieuwe speeltuin naast de brasserie óf met de nieuwe familieskelters. Ook zijn onze bekende Sparrendaal bungalows gerenoveerd.

RCN de Schotsman

RCN de Schotsman

Op RCN de Schotsman vindt een grootschalige metamorfose plaats. Zo zijn er 56 nieuwe vakantiewoningen gebouwd en wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw, multifunctioneel centraal gebouw.

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

De renovatie van de brasserie en de receptie is klaar,  voor de kids is er een indoor speeltuin en verkeersplein. Nu wordt er hard gewerkt aan een nieuw sanitairgebouw en een groot speelpark!

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem

Op RCN de Flaasbloem wordt het sanitairgebouw bij de entree totaal gerenoveerd. Verder gaan we 3 bungalows renoveren en komt er een elektrische trein en een hondenzwemplas. Maar er is meer...

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

Er is een hoop vernieuwd op RCN de Roggeberg, waaronder een nieuw speeltoestel op het centrale plein, kampeerplaatsen met privé sanitair, een aantal vernieuwde accommodaties en een bike wash.

RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje

Volop vernieuwingen in Ouddorp! Er zijn veel nieuwe (glamping)accommodaties geplaatst en er zijn accommodaties gerestyled. Voor de kleintjes is er een nieuwe speeltuin én een spetterparadijs.

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

De grootste verandering bij RCN Zeewolde is de bouw van een heel nieuw horecagebouw met nu ook een groepsaccommodatie voor 24 personen! Ook nieuw is de chillruimte, speciaal voor de jeugd.

RCN de Potten

RCN de Potten

RCN de Potten heeft verschillende nieuwe accommodaties. Van glampingaccommodatie tot eenvoudig kampeerchalet, er zit altijd iets bij dat past bij jouw wensen en reisgezelschap.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail