Nieuw bij RCN in Nederland Bekijk per park de vernieuwingen

Bekijk hieronder de vernieuwingen bij RCN in Nederland. RCN blijft zich ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Maar er is nog veel meer, zo heeft RCN de Flaasbloem haar eigen recreatiemeer op het park en heeft RCN het Grote Bos een spectaculaire interactieve speelboog op het plein voor jong en oud. Hieronder staan alle vernieuwingen op een rijtje. Ontdek het zelf!

RCN de Flaasbloem
RCN de Flaasbloem

Voor seizoen 2017 is er een prachtig recreatiemeer aangelegd voor de gasten, de receptie heeft een make-over gehad én er wordt een bron geslagen voor eigen bronwater.

Nieuw in Chaam!
RCN Toppershoedje
RCN Toppershoedje

Het échte vakantiegevoel vind je in Ouddorp in onze nieuwe luxe Mobile Home en Chalet. Beide accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en hebben een ruim terras.

Nieuw in Ouddorp
RCN het Grote Bos
RCN het Grote Bos

Samen dansen, zo snel mogelijk een parcours afleggen of speel een van de braingames. Dit kan allemaal bij de interactieve speelboog. Ook zijn er nieuwe accommodaties op het park!  

Bekijk vernieuwingen
RCN Zeewolde
RCN Zeewolde

Wil je een keer wat anders? Dan zijn onze safaritenten en strand lodges echt iets voor jou! Over het gehele park zijn er dingen opgeknapt. Zo zijn er een aantal gebouwen voorzien van nieuwe daken

Nieuw in Zeewolde
RCN de Jagerstee
RCN de Jagerstee

Nieuw bij RCN de Jagerstee zijn de luxe Finse Lodges en het interieur van de VT6L.

Op zoek naar een bijzondere (glamping)accommodatie voor een kort verblijf? Kies dan voor een Belltent of Boshut!

Bekijk vernieuwingen
RCN de Noordster
RCN de Noordster

Nieuw in Dwingeloo: twee hippe glaming accommodaties. Kies jij voor een vakantie in de Hooiberg of ga jij voor de Heide Lodge? Nieuwsgierig geworden? Bekijk de accommodaties.

Nieuw op de Noordster
RCN de Roggeberg
RCN de Roggeberg

Voor het seizoen 2017 is er een hoop vernieuwd op RCN de Roggeberg.  Zo kom je aan in een compleet vernieuwde receptie en zijn er nieuwe accommodaties! Nieuwsgierig geworden?

Bekijk vernieuwingen
RCN de Potten
RCN de Potten

Altijd al gedroomd over een vakantiewoning? Op de Potten staan op het Sloepeneiland 20 vrijstaande vakantiewoningen. Verschillende woningen worden nog aangeboden. Ook is het sportveld vernieuwd. 

Nieuw in Offingawier
RCN de Schotsman
RCN de Schotsman

Grootschalige metamorfose van RCN de Schotsman:

- 70 nieuwe vakantiewoningen, met authentiek Zeeuws ontwerp

- Nieuw, multifunctioneel centraal gebouw

- Surf en zeilcentrum

- Nieuwe groepsaccommodatie

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.