Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN in Nederland

Bekijk de vernieuwingen per park

RCN blijft zich ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Maar er is meer! Zo komen er op steeds meer parken kampeerplaatsen met privé sanitair. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair zorgen voor de ultieme buitenbeleving met het comfort van je eigen douche, wc en wastafel naast je tent.

Alle vernieuwingen staan hieronder op een rijtje. Ontdek het zelf!

RCN de Noordster

RCN de Noordster

Brasserie KomEet heeft een restyling ondergaan én daarnaast wordt het buitenterras in het voorjaar van 2021 uitgebreid en wordt dit deel voorzien van een overkapping.

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

 In 2021 gaat het Grote Bos zes gloednieuwe kampeerchalets plaatsen én 38 nieuwe kampeerplaatsen mét prive sanitair

RCN de Schotsman

RCN de Schotsman

RCN de Schotsman 2.0 is klaar. Een nieuw centraal hoofdgebouw, een strandje aan 't Veerse Meer, nieuwe speeltuintjes en een compleet vernieuwde tennisbaan. 

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

Vanaf dit jaar kun je bij RCN de Jagerstee kamperen met nóg meer luxe en comfort in de 'glampingtenten van Campooz'. Je hebt keuze uit drie verschillende de Boommarter, Kooolmees en Veluwse bos.

RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem

Op RCN de Flaasbloem kun je samen met je hond spelen in het water. Heb je onze hondenzwemplas al gezien? Daarnaast worden in 2021 de bungalows van het type Malmo gerenoveerd. 

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

De bungalows van het type de Kraanvogel (6-persoons) zijn van binnen gerestyled en gerenoveerd. Daarnaast wordt bij brasserie De Roggeberg  een nieuw terras gerealiseerd.

RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje

Volop vernieuwingen in Ouddorp! Er zijn veel nieuwe (glamping)accommodaties geplaatst en er zijn accommodaties gerestyled. Voor de kleintjes is er een nieuwe speeltuin én een spetterparadijs.

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Ons park aan het Veluwemeer RCN Zeewolde heeft een heel nieuw terrein met nieuwe chalets en een gloednieuw speeltoestel.

RCN de Potten

RCN de Potten

Nieuw dit jaar in de verhuur: E-choppers. Rij geruisloos door de stad, over de weide en ontdek de prachtige natuur van Zuidwest Friesland.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail