Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw bij RCN in Nederland

Bekijk de vernieuwingen per park

RCN blijft zich ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Maar er is meer! Zo heeft RCN de Noordster vanaf nu een Indoor SpeelRuimte en op RCN het Grote Bos is er een glazen wand gemaakt in het restaurant. Naast het restaurant is een nieuwe speeltuin gemaakt, waar de kinderen zich wel vermaken terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie in het restaurant.

Hieronder staan alle vernieuwingen op een rijtje. Ontdek het zelf!

RCN de Noordster
RCN de Noordster

Het centrale plein is vernieuwd en er zijn accommodaties gerenoveerd. Er zijn zelfs 2 speciale hondenbungalows én 3 nieuwe accommodatietypes bijgekomen.

RCN het Grote Bos
RCN het Grote Bos

Kinderen leven zich vanaf nu lekker uit in de nieuwe speeltuin naast het restaurant óf met de nieuwe familieskelters. Ook zijn onze bekende Sparrendaal bungalows gerenoveerd.

RCN de Schotsman
RCN de Schotsman

Op RCN de Schotsman vindt een grootschalige metamorfose plaats. Zo zijn er 56 nieuwe vakantiewoningen gebouwd en wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw, multifunctioneel centraal gebouw.

RCN de Jagerstee
RCN de Jagerstee

De renovatie van het restaurant en de receptie is klaar! En speciaal voor de kids is er een indoor speeltuin en een verkeersplein. Ook zijn er nieuwe/vernieuwde accommodaties.

RCN de Flaasbloem
RCN de Flaasbloem

Op RCN de Flaasbloem wordt het sanitairgebouw bij de entree totaal gerenoveerd. Verder gaan we 3 bungalows renoveren en komt er een elektrische trein en een hondenzwemplas. Maar er is meer...

RCN de Roggeberg
RCN de Roggeberg

Er is een hoop vernieuwd op RCN de Roggeberg, waaronder kampeerplaatsen met privé sanitair, een aantal vernieuwde accommodaties en een bike wash.

RCN Toppershoedje
RCN Toppershoedje

Volop vernieuwingen in Ouddorp! Er zijn veel nieuwe (glamping)accommodaties geplaatst en er zijn accommodaties gerestyled. Voor de kleintjes is er een nieuwe speeltuin én een spetterparadijs.

RCN Zeewolde
RCN Zeewolde

De grootste verandering bij RCN Zeewolde is de bouw van een heel nieuw horecagebouw met nu ook een groepsaccommodatie voor 23 personen! Ook nieuw is de chillruimte, speciaal voor de jeugd.

RCN de Potten
RCN de Potten

Op de Potten verwelkomen we 5 nieuwe mobilehomes 'de Klipper' en 3 kampeerchalets 'Sneekermeer'. Alle nieuwe accommodaties liggen op een unieke plek aan het water. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail