#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

bij RCN Zeewolde

RCN Zeewolde blijft vernieuwen, ook in 2022! Afgelopen jaar hebben de retro bungalows plaats gemaakt voor nieuwe chalets en is er o.a. ook een gloednieuw speeltoestel geplaatst. In 2022 gaan we verder met vernieuwen en worden er nieuwe bungalows geplaats, waarvan 9 met sauna! Daarnaast gaan we door met het plaatsen van extra kampeerplaatsen met privé sanitair. Heerlijk in luxe kamperen met een eigen douche en toilet. En dat is nog niet alles, er staan nog verschillende vernieuwingen op de planning...

 

Wie denkt dat je op een vakantiepark alleen op vakantie kunt heeft het mis. RCN Zeewolde is namelijk sinds 2022 benoemd tot officiële trouwlocatie van de Gemeente Zeewolde. Dus heb je altijd al gedroomd van trouwen op het strand? Dan kan dat nu bij RCN Zeewolde.

Nieuwe bungalows

Nieuwe bungalows

Alle retro bungalows op het park zijn in het afgelopen jaar vervangen door chalets. Nu is het tijd voor de volgende fase, het bouwen van de nieuwe luxe bungalows! in 2022 worden er 19 nieuwe bungalows gebouwd, waarvan 9 bungalows met sauna! Vanaf april zijn de eerste bungalows (de Parelduiker en Zilverreiger) in de verhuur.

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en (gedeelde) wastafel bij je kampeerplek? Kies dan voor een van onze kampeerplaatsen met het nieuwe privé sanitair op onze camping. Dit kampeerseizoen hebben we nog meer kampeerplaatsen voorzien van een eigen douche, wc en gedeelde wastafel.

Officiële trouwlocatie

Officiële trouwlocatie

Altijd al gedroomd om te trouwen met je voeten in het zand? Sinds 2022 is RCN Zeewolde een officiële trouwlocatie! Ceremonie op het strand, diner en trouwfeest in Brasserie Wolderwijd of op het terras. Er zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar voor jullie gasten om te overnachten. Echt alles op één locatie!

Eerder vernieuwd
bij RCN Zeewolde
Nieuw Speeltoestel

Nieuw Speeltoestel

In februari 2021 is er een gloednieuw speeltoestel geplaatst bij RCN Zeewolde. Lekker centraal naast alle andere speelactiviteiten.

Nieuwe chalets

Nieuwe chalets

Alle retro bungalows op het park zijn in 2021 gesloopt en vervangen door nieuwe chalets! Je hebt de keuze uit verschillende types; met zeezicht, geschakeld, met eigen veranda en terras. Keuze genoeg!