Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Vernieuwingen

Bij RCN de Roggeberg

Er is een gloednieuw speeltoestel en Alex & Sammy Spetterparadijs geplaatst . Eerder hebben we nieuw privé sanitair geplaatst. Heerlijk in luxe kamperen met eigen douche en toilet. En dat is nog niet alles, er staan nog verschillende vernieuwingen op de planning... 

Vernieuwingen
Op RCN de Roggeberg
Nieuw terras bij de brasserie

Nieuw terras bij de brasserie

Bij brasserie De Roggeberg  wordt een nieuw terras gerealiseerd. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplan of heerlijke sorbet. 

Bungalow de Kraanvogel

Bungalow de Kraanvogel

De bungalows van het type de Kraanvogel (6-persoons) zijn van binnen gerestyled en gerenoveerd. Bekijk het nieuwe interieur!

 

 

De Rogge Express

De Rogge Express

De Rogge-Express rijdt van 1 april t/m 1 november elk weekend en in de schoolvakanties. Op het terrein hebben we 3 routes: De Rogge-Express route, de Alex route en de Sammy route. Op de routes staan haltepalen waar de kinderen zich kunnen verzamelen. Per dag rijdt de Rogge-Express 2 van deze routes, de tijden en welke route wordt aangegeven in de RCN app en in het recreatieprogramma.

Mobil home de Libelle

Mobil home de Libelle

Deze gloednieuwe luxe mobil home is van alle gemakken voorzien zodat je echt kunt genieten van je verblijf. 

Het Alex & Sammy Spetterparadijs

Het Alex & Sammy Spetterparadijs

RCN de Roggeberg mag een nieuw Alex & Sammy Spetterparadijs mét spraypark verwelkomen op het vakantiepark. Zo hopen we de warme zomers voortaan door te komen met een beetje verfrissing.

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Roggeberg boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Nieuw: E-Chopper

Nieuw: E-Chopper

De ideale activiteit voor een dagje uit tijdens je vakantie op ons park. Je ontdekt de omgeving op een unieke manier. Bij de huur van een E-Chopper krijg je een uitgestippelde route mee en hoef je geen enkele highlight te missen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail