Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vernieuwingen Bij RCN de Roggeberg

Sinds vorig jaar is er op RCN de Roggeberg een overdekte speeltuin, voor uren speelplezier! Verder zijn er aangepaste bungalows en nieuwe boshutten en is er een nieuwe bar in het restaurant. Daarnaast zijn er twee sanitairgebouwen gerenoveerd! Ook beschikken wij sinds kort over een ATB afspuitplek. En dat is nog niet alles, er staan nog verschillende vernieuwingen op de planning... 

Vernieuwingen
Op RCN de Roggeberg
Privé sanitair bij je kampeerplaats
Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Roggeberg boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Meer informatie
Indoor speeltuin
Indoor speeltuin

Kinderpret gegarandeerd met de nieuwe overdekte speelplaats op RCN de Roggeberg! Er komt een grote zandbak en een verkeersparcours. De speelplaats is geopend vanaf de meivakantie.

Lees meer
Nieuwe bar in het restaurant
Nieuwe bar in het restaurant

Kom je gezellig een kopje koffie drinken in het restaurant van de Roggeberg? Er is een volledig vernieuwde bar, met een nieuwe koffiemachine waarmee we heerlijke koffies voor je kunnen maken.

Nieuw: Tentvilla de Veldlodge
Nieuw: Tentvilla de Veldlodge

Nieuw op RCN de Roggeberg zijn de Tentvilla's: volledig ingerichte en winterharde lodges, voor een ultieme glampingervaring.

Bekijk accommodaties
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail