Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vernieuwingen

Bij RCN de Roggeberg

Begin maart wordt er een gloednieuw speeltoestel geplaatst. Eerder zijn er al twee sanitairgebouwen gerenoveerd en hebben we nieuw privé sanitair geplaatst. Heerlijk in luxe kamperen met eigen douche en toilet. En dat is nog niet alles, er staan nog verschillende vernieuwingen op de planning... 

Vernieuwingen
Op RCN de Roggeberg
Het Alex & Sammy spetterparadijs

Het Alex & Sammy spetterparadijs

Per 1 juni a.s. mag RCN de Roggeberg een mooi nieuw waterspeelparadijs mét spraypark verwelkomen op het vakantiepark. Zo hopen we de warme zomers voortaan door te komen met een beetje verfrissing.

Nieuw speeltoestel

Nieuw speeltoestel

Begin maart zal er een gloednieuw speeltoestel worden geplaatst op het centrale plein, vlak naast de brasserie. Ideaal om de kids lekker te laten spelen terwijl je ontspannen geniet van een kop koffie op het terras! 

Nieuw: Mobil home de Libelle

Nieuw: Mobil home de Libelle

Deze gloednieuwe luxe mobil home is van alle gemakken voorzien zodat je echt kunt genieten van je verblijf. Wees er als eerste bij en huur 'm vanaf 29 mei! 

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Privé sanitair bij je kampeerplaats

Houd je van kamperen maar ben je ook op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Bij RCN de Roggeberg boek je een kampeerplaats met privé sanitair.

Mountainbike afspuitplek

Mountainbike afspuitplek

Na een mountainbiketocht midden in het Drents Friese Wold kun je je mountainbike weer helemaal schoonspuiten met onze bike wash. Hier kun je gratis gebruik van maken. 

Nieuw: Tentvilla de Veldlodge

Nieuw: Tentvilla de Veldlodge

Nieuw op RCN de Roggeberg zijn de Tentvilla's: volledig ingerichte en winterharde lodges, voor een ultieme glampingervaring.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail