Een IJsbaan in december

Een IJsbaan in december

Ook dit jaar hebben we weer een ijsbaan op het Grote Bos. De hele maand december kunnen we schaatsen en genieten van winterse taferelen op het park. Uiteraard is deze baan ook toegankelijk voor gasten die niet op het park verblijven. Kom dus vooral gezellig langs voor een sierlijk pirouetje en een warme kop chocolademelk.

Een gloednieuw ontvangstgebouw!

Een gloednieuw ontvangstgebouw!

Sinds deze zomer hebben wij een prachtig nieuw multifunctioneel ontvangstgebouw! Met duurzame materialen en oplossingen is dit project een geweldig voorbeeld voor de toekomst. Graag hopen we je hier snel in alle ruimte te mogen ontvangen. Maar dat is nog niet alles: ook hebben wij hier onze fietsverhuur, zijn hier merchandise en basisvoorzieningen te koop, kan je hier alles over wandelroutes en andere activiteiten

9 nieuwe vakantiehuizen!

9 nieuwe vakantiehuizen!

Sinds deze zomer zijn er weer allerlei nieuwe accommodaties op het Grote Bos te huur. Zo hebben wij 9 gloednieuwe vakantiewoningen Heidestein. De 6-persoons huizen zijn centraal gelegen op het park en hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 2 verdiepingen. De Heidesteins zijn een uitstekende optie voor een groot gezin of eventueel met opa en oma.

Meer nieuwe accommodaties!

Meer nieuwe accommodaties!

Niet alleen de Heidestein vakantiewoningen zijn nieuw. We hebben nog meer mooie nieuwe aanwinsten. Chalets Rijsenburg, Reehorst, Blanda en Bungalows Wallenburg en Wayenstein zijn ook allemaal helemaal nieuw. Hier zitten leuke unieke pareltjes tussen die je absoluut moet ontdekken. Zie op de foto bijvoorbeeld Chalet Blanda, die door zijn vorm en ligging een leuke unieke ervaring beloven. 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud