#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
8,5 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,5 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Hippe accommodaties & zwembad

Allerlei vernieuwingen op het park!

 

Nieuw bij RCN het Grote Bos is een uitbreiding van het zwembad! Naast de bestaande glijbanen realiseren we voor de zomer van 2022 een spectaculaire Hurricone waterglijbaan. Voor onze allerkleinste gasten komt er een nieuw Alex & Sammy spetterparadijs. Voor meer vertier kan je ook terecht bij onze vernieuwde bowlingbaan in de Brasserie. Deze is helemaal vernieuwd en heeft nu geautomatiseerde hekjes voor de kleine kinderen. 

Zo bezorgen we onze gasten een onvergetelijke vakantie.

Daarnaast blijven we ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Bekijk hieronder de nieuwste, hippe accommodaties en faciliteiten in Doorn!

Bungalow Molenstein

Bungalow Molenstein

Dit jaar plaatsen we nog eens 8 nieuwe vrijstaande bungalows van het type Molenstein! De bungalow is gelijkvloers, voorzien van overkapping en een sfeerhaard. 

Uitbreiding zwembad!

Uitbreiding zwembad!

De nieuwe spectaculaire HurriCone waterglijbaan start vanaf maar liefst 5 meter hoog en is bijna 54 meter lang. Je start in een gesloten buis glijbaan met diverse gekleurde effecten en bochtenwisselingen tijdens de afdaling, tot je in de imposante Cone terecht komt. Eenmaal in de cone swing je heen en weer tegen de hoge wand om vervolgens door de trechter aan het einde te komen. Hurry up voor nog een rondje!

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Houd jij enorm van kamperen maar wil je het comfort dat je van thuis gewend bent? We breiden het aantal kampeerplaatsen met privé sanitair uit met 4 extra plaatsen.

Bowlingbaan vernieuwd

Bowlingbaan vernieuwd

Wie haalt de meeste strikes tijdens een uur bowlen? Het scoringssysteem houdt alles goed voor je bij. Voor de kinderen zijn er kindvriendelijke bumpers die automatisch omhoog gaan.

Nieuwe accommodaties

Nieuwe accommodaties

In 2022 breiden we  uit met nieuwe accommodaties van de bestaande types Molenstein, Bornia en kampeerchalet de Horst. Daarnaast krijgen we er een nieuw type safaritent bij, de Lommerlust! Hieronder kan je onze nieuwe accommodaties direct bekijken en boeken.

Op vakantie bij RCN Vakantieparken in Nederland

Onderstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en mogelijke kosten voor het meenemen van een huisdier. Onze kampeertarieven zijn op basis van 2 personen.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.1
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud