Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Hippe accommodaties & speeltuin

Allerlei vernieuwingen op het park!

Nieuw bij RCN het Grote Bos zijn twee speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Eén van de speeltuinen bevindt zich naast het restaurant. Zo geniet jij van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de gloednieuwe speeltuin.  Het restaurant is gerenoveerd en omgedoopt tot: Brasserie la Forêt. Binnen in het restaurant vind je tegenwoordig een echte kids corner, speciaal voor onze jonge gasten.

Onze bekende Sparrendaal bungalows zijn gerenoveerd en geschilderd. Ze zijn weer klaar om heel veel gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Daarnaast blijven we ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Bekijk hieronder de nieuwste, hippe accommodaties en faciliteiten in Doorn.

Nieuw! Familieskelters
Nieuw! Familieskelters

Nieuw op RCN het Grote Bos: gave elektrische familieskelters. Ideaal om een rondje door de mooie omgeving te maken. De familieskelters zijn te huur via de receptie.

Sparrendaal bungalows gerenoveerd
Sparrendaal bungalows gerenoveerd

Onze bekende Sparrendaal bungalows zijn gerenoveerd en geschilderd én het interieur is vernieuwd. Ze zijn weer klaar om heel veel gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Gerenoveerd restaurant en speeltuin
Gerenoveerd restaurant en speeltuin

Naast het gerenoveerde restaurant is een nieuwe speeltuin aangelegd voor oneindig veel speelplezier! De zijkant van het restaurant is opengebroken zodat ouders vanuit het restaurant, terwijl zij genieten van een hapje en een drankje, een oogje in het zeil kunnen houden.

Maar dat is nog niet alles, er is zelfs een speciale kidscorner in het restaurant.

Koffiecorner
Koffiecorner

Op de receptie kun je vanaf nu terecht voor een heerlijk kopje koffie in onze nieuwe koffie corner.

Warm welkom bij RCN het Grote Bos
Warm welkom bij RCN het Grote Bos

Warm welkom bij RCN het Grote Bos! Je kunt ons park nu écht niet meer missen. We hebben namelijk nieuwe welkomstborden geplaatst, passend bij de stijl van ons park.

Tentvilla en Coco lodge Veldzigt
Tentvilla en Coco lodge Veldzigt

Je beleeft het echte kampeergevoel in de nieuwe, volledig ingerichte, 6 persoons Tentvilla's. In deze tenten ontbreekt het je aan niets. De Tentvilla's beschikken o.a. over een badkamer, keuken en sfeervolle loungehoek. 

 

Eropuit in de winter? Kies dan voor de winterharde Coco lodge. Nu boeken

Rolstoeltoegankelijke bungalow
Rolstoeltoegankelijke bungalow

De aangepaste bungalow Sterkenburg heeft een make-over gehad. Zowel het interieur als het exterieur is vernieuwd.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail