Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Hippe accommodaties & speeltuin

Allerlei vernieuwingen op het park!

Nieuw bij RCN het Grote Bos zijn twee speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Eén van de speeltuinen bevindt zich naast het restaurant. Zo geniet jij van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de gloednieuwe speeltuin.  Het restaurant is gerenoveerd en omgedoopt tot: Brasserie la Forêt. Binnen in het restaurant vind je tegenwoordig een echte kids corner, speciaal voor onze jonge gasten.

Onze bekende Sparrendaal bungalows zijn gerenoveerd en geschilderd. Ze zijn weer klaar om heel veel gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Daarnaast blijven we ontwikkelen door het plaatsen van nieuwe en vaak bijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Bekijk hieronder de nieuwste, hippe accommodaties en faciliteiten in Doorn, zoals bijvoorbeeld het nieuwe zwembad!

Nieuw zwembad!

Nieuw zwembad!

Er wordt hard gewerkt om het nieuwe zwembad zsm klaar te krijgen! De nieuwe bijzondere glijbanen en het waterspeelhuis in het nieuwe spraypark zijn in de maak! Een mooie win-win, zo zal er meer zwemruimte in het bestaande bad zijn voor de groten en extra veel apart waterspeelplezier voor de kids. Wij hopen op 1 juli open te kunnen!

Nieuw! Familieskelters

Nieuw! Familieskelters

Nieuw op RCN het Grote Bos: gave elektrische familieskelters. Ideaal om een rondje door de mooie omgeving te maken. De familieskelters zijn te huur via de receptie.

Sparrendaal bungalows gerenoveerd

Sparrendaal bungalows gerenoveerd

Onze bekende Sparrendaal bungalows zijn gerenoveerd en geschilderd én het interieur is vernieuwd. Ze zijn weer klaar om heel veel gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Gerenoveerd restaurant en speeltuin

Gerenoveerd restaurant en speeltuin

Naast het gerenoveerde restaurant is een nieuwe speeltuin aangelegd voor oneindig veel speelplezier! De zijkant van het restaurant is opengebroken zodat ouders vanuit het restaurant, terwijl zij genieten van een hapje en een drankje, een oogje in het zeil kunnen houden.

Maar dat is nog niet alles, er is zelfs een speciale kidscorner in het restaurant.

Koffiecorner

Koffiecorner

Op de receptie kun je vanaf nu terecht voor een heerlijk kopje koffie in onze nieuwe koffie corner.

Warm welkom bij RCN het Grote Bos

Warm welkom bij RCN het Grote Bos

Warm welkom bij RCN het Grote Bos! Je kunt ons park nu écht niet meer missen. We hebben namelijk nieuwe welkomstborden geplaatst, passend bij de stijl van ons park.

Tentvilla en Coco lodge Veldzigt

Tentvilla en Coco lodge Veldzigt

Je beleeft het echte kampeergevoel in de nieuwe, volledig ingerichte, 6 persoons Tentvilla's. In deze tenten ontbreekt het je aan niets. De Tentvilla's beschikken o.a. over een badkamer, keuken en sfeervolle loungehoek. 

 

Eropuit in de winter? Kies dan voor de winterharde Coco lodge. Nu boeken

Rolstoeltoegankelijke bungalow

Rolstoeltoegankelijke bungalow

De aangepaste bungalow Sterkenburg heeft een make-over gehad. Zowel het interieur als het exterieur is vernieuwd.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail