Comfort kampeerplaats met boomhut

RCN de Flaasbloem

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.5 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

Comfort kampeerplaats met boomhut

  • Boomhut
  • CAI-aansluiting
  • 10 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
  • Huisdieren toegestaan

Uniek zijn onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. 

 

Op 3 parken van RCN is het mogelijk een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen. Tussen de bomen, zonder ouders in het vizier, kunnen onze jongste gasten hun fantasie de vrije loop laten en zijn ze de baas over hun eigen geheime stek.

Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.

 

De plaatsen hebben 10 ampère stroom en TV-aansluiting.

Je kunt gebruik maken van gratis WiFi.

Faciliteiten
Sanitair
Water Eigen aan- en afvoer

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze accommodatie?
7  Beoordelingen, RCN de Flaasbloem | Comfort Stellplatz mit Baumhütte
8,5 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 7 beoordelingen van gasten
Ligging
8,6
Sanitair
8
Voorzieningen
9
8,7
Nette gezellige familiecamping waar genoeg te doen is.
Groot animatie programma voor jong en oud. Net uitziende toiletgebouwen die een paar keer per dag werden schoongemaakt. Het enige minpunt is het heel kleine binnen zwembad met een waardeloos reserveringssysteem. Snelle service in de snackbar, lekkere brasserie en een goed gevulde niet dure camping winkel!
Ligging
8
Sanitair
9
Voorzieningen
9
Gast - beoordeeld in augustus 2023
Toon meer
6
Leuke camping, in het hoogseizoen/drukkere tijd
In de weekenden is er voldoende te doen en word er voldoende schoongemaakt. In het laagseizoen worden de toiletgebouwen niet dagelijks bijgehouden. Tevens is er dan redelijk veel gesloten en geen animatie.
Ligging
8
Sanitair
4
Gast - beoordeeld in juli 2023
Toon meer
8
Prima, wel teveel regeltjes en weinig spontaniteit
We hebben een prima week gehad en met alle plezier van alle voorzieningen gebruik gemaakt. Wel missen we spontaniteit en creativiteit. Het concept komt ons over als een fenomeen dat alle jaren draait en zich bewezen heeft. Daarmee heeft het aan creativiteit ingeboet en dat is jammer. Ga bijvoorbeeld aan het aan van de dag, zonder dit uitgebreid gepland te hebben, marshmallows roosteren of verhalen bij een kampvuur. Een dergelijke benadering en spontaniteit missen we.
Ligging
8
Van-Vliet -
beoordeeld in juni 2023
Toon meer
10
Geweldig, ook de priveboomhut is top
Heerlijk genoten van de campingplaats met prive boomhut. Kinderen hebben zich prima vermaakt en dan heb je als ouders toch ook niks meer te wensen.
Ligging
10
Sanitair
10
Gast - beoordeeld in juni 2023
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.