Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut

RCN de Flaasbloem

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
7.5 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut

  • CAI-aansluiting
  • Boomhut
  • 10 ampère stroom
  • Watertappunt in de buurt
  • Huisdieren toegestaan

Uniek zijn onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. Je kunt daarom bij ons een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen.

Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.

 

De Wildenberg is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder. 

Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt. Het terrein is autovrij. De kinderen kunnen onbezorgd spelen bij de kabelbanen of de speeltoestellen.

Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur. 

Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken.

Er staan 2 Finse Kota’s tot je beschikking:

  • Grillen en koken
  • Koelkast en gastoestellen beschikbaar
  • Selfsupporting, dus je zorgt zelf voor houtskool
  • Dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00

 

De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

 

 

Faciliteiten
Stroomvoorziening
Elektra 10 ampère stroom

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze accommodatie?
7  Beoordelingen, Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut
7,5 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 7 beoordelingen van gasten
Ligging
7,8
Sanitair
7,8
Voorzieningen
6,5
8,7
Rustig, avontuurlijk en gezellig park
Voor het eerst op dit park verbleven en een top ervaring! Medewerkers animatie, erg aardig en meedenkend. Kruimelpadpalen, een fantastisch avontuur gehad met mijn zoon. Sanitair bij de Wilgenberg erg schoon! Heerlijk gegeten bij de brasserie. Zwembad kan iets schoner, personeel van de snackbar kan iets vriendelijker.
Ligging
8
Sanitair
9
Voorzieningen
9
Zuiderwijk -
beoordeeld in oktober 2023
Toon meer
9,3
Leuke kampeerplek!
Wildenberg is ideaal om samen met vrienden te kamperen. Onze kinderen ( tussen 3 en 9 jaar) haden er de tijd van hun leven, met ravotten en spelen op de camping. De kotas en de kampvuurplek waren een hele leuke meerwaarde. Het sanitair was top, wss pas vernieuwd en ook zeer goed onderhouden. Ondanks het mindere weer hadden we een topweekend.
Ligging
10
Sanitair
9
Voorzieningen
9
Gast - beoordeeld in september 2023
Toon meer
9
We hebben enorm genoten!
De Wildenberg is een mooie plek binnen de Flaasbloem wb natuur. Het meer was een heerlijke plek om te vertoeven en de kruimelpadpas, de recreatieleden zorgden voor veel plezier voor onze zoon. Genoten van ijsjes en heerlijke pizza's en het winkeltje was ook prettig met alles wat je maar nodig kunt hebben. Je hoeft niet weg van de camping om je te vermaken. Onze kids wilden er wel blijven wonen en daartegen geen bezwaar:).
Ligging
10
Sanitair
8
Wakker -
beoordeeld in augustus 2023
Toon meer
3
Superfijne plek, boomhut geen toegevoegde waarde
De Wildenberg blijft echt een heel fijne plek. Goede schone sanitaire voorzieningen, kook kota is heel fijn al zou die ook wel eens (vaker) schoongemaakt mogen worden. Boomhut is lastig, je hebt geen garantie dat je er naast je tent kunt opzetten. Verschillende keren kleine discussies met andere kinderen en of ouders gehad omdat zij niet weten dat de boomhut gehuurd werd door ons en 'dat die speelplek voor iedereen is' boos dat hun kinderen niet naar binnen mochten aldus de ouders. Na uitleg snapten ze het wel maar daardoor had de boomhut echt geen meerwaarde. We hebben er nauwelijks gespeeld (en niet geslapen want dat scheen niet te mogen was mij verteld) omdat we dus niet dichtbij stonden en er allemaal hangmatten van anderen aan hingen. Op het laatst stonden andere tenten zelfs zo dichtbij robdom de boomhut opgesteld dat we ons een beetje in hun persoonlijk ruimte waanden als we bij de boomhut waren. Ik kom zeker terug naar de Wildenberg maar zonder de boomhut te huren 😊
Ligging
1
Sanitair
7
Voorzieningen
1
Gezin - Wildenberg met boomhut -
beoordeeld in augustus 2023
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.