RCN de Roggeberg | Kampeerplaats met prive sanitair

RCN de Roggeberg

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.3 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN de Roggeberg | Kampeerplaats met prive sanitair

  • Eigen douche, toilet en wastafel
  • Centrale antenne aansluiting voor TV
  • 10 ampère stroom
  • Water
  • Huisdieren toegestaan

De kampeerplaatsen liggen midden in het groen. Iedereen heeft een ruime plaats op een veld, voorzien van 10 ampère elektra en centrale antenne aansluiting voor de tv. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een sanitaire unit, eigen privé sanitair. Privé douche, toilet en wastafel.

 

De auto parkeer je op een parkeerplaats in de buurt van de kampeerplek.

 

De kampeerplaatsen die beschikbaar zijn met eigen prive sanitair zijn op de velden:

  • Uilennest
  • Reeënveld
  • Geitewei
  • Honingbij

 

Voor onze jonge gasten zijn er op diverse velden zandbakken en speeltoestellen geplaatst.

 

I.v.m. de schoonmaak van de sanitaire units hebben deze kampeerplaatsen een afwijkende aankomst- en vertrektijd. Aankomst 13.00 uur, vertrek om 11.00 uur.

 

Huisdieren zijn toegestaan op dit veld. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi.

 

In 2021 realiseren we nieuwe kampeerplaatsen met prive sanitair. In totaal hebben we 46 plaatsen met privé sanitair op 4 verschillende velden.

 

Faciliteiten

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze accommodatie?
157  Beoordelingen, RCN de Roggeberg | Kampeerplaats met prive sanitair
8,3 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 157 beoordelingen van gasten
Ligging
8,5
Sanitair
8,2
Voorzieningen
8,3
7
Leuk weerzien
Het was alweer een aantal jaren geleden dat wij op de camping hadden gestaan. Het volgende viel ons op: De sanitaire unit heeft erg geleden aan krimpflatie. Kon je vroeger nog binnen de afwas doen, nu sta je buiten in de regen. Buiten is niet erg, maar waarom het dak niet wat meer laten doorlopen? De gasgeiser is begrijpelijk vervangen voor elektrische boiler en daar moet je mee leren omgaan. Dus niet te lang douchen anders hebben de opvolgers geen warm water. De geautomatiseerde aanmelding is makkelijk als het druk is, maar wij ervoeren het als onpersoonlijk. Bediening in het restaurant was zeer vriendelijk.
Ligging
8
Sanitair
6
Voorzieningen
7
Egberts -
beoordeeld in november 2023
Toon meer
8,7
Goed
Een enorm groot, goed verzorgd, netjes vakantiepark! Wij waren hier een lang weekend op een zeer rustig moment, buiten het seizoen. Ontvangst en indruk zeer goed. Omgeving: Fantastisch! Verbeterpuntjes: Wat wij, erg jammer vonden was dat we stijf tegen 2 andere caravans onze plaats kregen toegekend. Mensen die in een rustige periode gaan kamperen willen graag rust. Het is niet erg om bij mensen op een veld te staan en om zo nu en dan een praatje te maken, dat hoort erbij. Maar iets verder uit elkaar zouden de meeste mensen wel prettig hebben gevonden, denk ik. Alle velden en plaatsen om ons heen waren leeg... behalve in die ene hoek stonden we met 3 caravans naast elkaar. Nu bleken die andere twee bij elkaar te horen... een herrie dat ze maakten tot in de nacht! Ja, i.d.d. we hadden terug kunnen gaan naar de receptie om te vragen naar een andere plaats, maar we bleven maar een paar nachten en je wilt eigenlijk dat ze dit bij de receptie van te voren aanvoelen: mensen willen liever niet boven op elkaar kamperen. Zéker niet buiten het seizoen. Verder was er net een caravan van plaats 114 vertrokken: een seizoensplaats, welke wij kregen toegewezen. We stonden op kale grond i.p.v. op gras. De grootste kale plek van het hele veld. Dat werd lastig toen het wat ging regenen. We vonden de "straten" 's avonds erg donker, onverlicht op het terrein. En het sleuteltje, om het privétoiletgebouwtje op slot te doen, werd niet standaard aangeboden bij aankomst. Daar moesten we een dag later naar vragen en borg voor betalen.
Ligging
9
Sanitair
8
Voorzieningen
9
Gast - beoordeeld in november 2023
Toon meer
9
Prima plaats met privé sanitair
Drie weken genoten. Lekker fietsen in de bossen en Fochteloërveen. 4x Lekker gegeten in de Brasserie en heerlijke broodjes in de Croissanterie.
Ligging
9
Sanitair
9
Voorzieningen
9
Stienstra -
beoordeeld in oktober 2023
Toon meer
8
Mooie plaats, hebben weer gereserveerd
Veel wezen rondrijden en natuurlijk van het voortreffelijke restaurant gebruik gemaakt
Ligging
8
Sanitair
8
Voorzieningen
8
van-der-Mei -
beoordeeld in oktober 2023
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.