Overdekte speelplaats Uren speelplezier

Kinderpret gegarandeerd met de nieuwe overdekte speelplaats op RCN de Roggeberg! Op dit moment zijn we druk bezig met het realiseren van de overdekte speelplaats, die vanaf de meivakantie (27 april) open gaat.

Er komt een grote zandbak van 10 bij 11 meter met daarin onder andere een zandkeuken, speelhuis, zandwagen, zandlift. Ook zijn er schepjes en emmertjes aanwezig. Daarnaast komt er een verkeersparcours met skelters, steppen en fietsen. Dat betekent uren speelplezier!

Terwijl de kinderen aan het spelen zijn kunnen ouders een heerlijk kopje koffie drinken in de koffiecorner. Of terecht in de loungehoek met een kast vol bibliotheekboeken. Ook is er een magnetron om een flesje op te warmen voor de allerkleinsten. 

De speelplaats is geopend op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. Op verzoek van gasten kan de overdekte speelplaats ook op andere tijdstippen open. In de schoolvakanties is de speelplaats iedere dag geopend.

5 mei: officiële opening
De officiële opening vindt plaats op 5 mei. Tijdens deze opening wordt ook de naam van de nieuwe overdekte speelplaats bekend gemaakt. Kom je ook?

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.