Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Overdekte speelplaats Et Stoefzaand

Uren speelplezier

Kinderpret gegarandeerd met de nieuwe overdekte speelplaats op RCN de Roggeberg!

Er is een grote zandbak van 10 bij 11 meter met daarin onder andere een zandkeuken, speelhuis, zandwagen, zandlift. Ook zijn er schepjes en emmertjes aanwezig. Daarnaast is er een verkeersparcours met skelters, steppen en fietsen. Dat betekent uren speelplezier!

Terwijl de kinderen aan het spelen zijn kunnen ouders een heerlijk kopje koffie drinken in de koffiecorner. Of terecht in de loungehoek met een kast vol bibliotheekboeken. Ook is er een magnetron om een flesje op te warmen voor de allerkleinsten. 

De speelplaats is geopend op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. Op verzoek van gasten kan de overdekte speelplaats ook op andere tijdstippen open. In de schoolvakanties is de speelplaats iedere dag geopend.

Wat een mooie stee, en wat hebben de kiender daor een wille. Dan kuj’ zien dat ze op zoe’n plak niet veul speulgoed neudig binnen. Daor hej’ ja genoeg an et stoefzaand, en ie kun je d’r tot an de laete zoemeraovend vermaeken. En wat kuj’ nao zoe’n lange dag dan heerlik slaopen nao al dat gevrot en gebaggel in et zaand. De wiedhied en de machtige ruumte maekt van ieder daor een aander meenske.

Aj’ es in de Kaele Dunen kommen, daor bi’j Appelsche, dan ziej’ nog wel es wat, daor aj ’in vremde lanen vaeke omme zuken moeten. De grote hoogten en de leegten en et stoefzaand en de mooie veergezichten op de bossen die d’r omme henne liggen, et is allegere biesterbaorlik mooi.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail